Yüreğinin Götürdügü Yere Git

Gaziantep İl Temsilcisi
sabah 6:30 da kalktım biraz turluyayım sakin sessiz yollar beni bekliyordur dedim kendi kendime doya doya deşarz olayım geleyim 1 haftalik iş sitresin den kurtulayım mavişim beni bekliyordu çikardim garajdan daha ilk marş da tın dedi hemen bir 5 dak sesini dinledim mavişin

26743803fx7.jpg

evet yollar boş ve sakin herşey motor sürmeye elverişli

11as0.jpg

bir müddet gittikten sonra adana ,osmanıye,urfa,adıyaman yol ayrimina geliyorum aslında hiç niyetim yoktu ora gelene kadar şehir dişina cikmak ama yollar , daglar ,ovalar beni çağiriyordu gitmem gerekti gitmeliydim ve yollara biraktim kendimi.kararkıldım rumkaleye kadar gitmeliydim ordan nere olur bilmiyorum dedim kendikendime

12im9.jpg

bol virajli yollar

14lg7.jpg

ve işte merzifon ovasi karşimda tüm güzelligi ile bahari müjdeliyor yavaş yavaş

13sd2.jpg

15tc3.jpg

bir köykavesinde sicak çay molasi ve kısada olsa sicak bir muabbet

16fi3.jpg

yeniden yollardayım sakin sessiz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

17ln1.jpg

fistik agaçlarinin kokusu insani kendinden geciriyor

18og3.jpg

19hu6.jpg

110pb3.jpg

111hq3.jpg

yolda bu iki sevimli şey dahada neşelendirdi beni:queen::queen:

112lm7.jpg

ve göründü uzaktan rum kale ve firat

113ym0.jpg

114ce7.jpg

116uv5.jpg

115pv8.jpg

117pw1.jpg

118jj0.jpg

120xw4.jpg

121xa8.jpg

inatci bir hayvan yol vermiyor ama ben daha inatciyim:cherry::cherry:

122bq8.jpg

tekneler müşteri beklıyor sabah erken oldugu için şimdilik müşteri yok bugun pazar nede olsa gelir daha

123qv9.jpg

125ea7.jpg

bu manzara insanı açiktırıyor hemen nevalemi cikariyorum güzel bir kahvalti peynir,zeytin,meyve suyu daha ne ister gönlüm:cat::cat:
126qq3.jpg

my.php

ve mavişim........:wiinkk::wiinkk:

129zm1.jpg

130bx2.jpg

131rj6.jpg

rumkale hala yıllara meydan okuyur tüm iştişamiyla ben burdayim diyor

132qa7.jpg

yavaş yavaş gitme vakti zaman kısıtli saat 10:00 da işyerini açmaliyim malum tekkeyi bekleyip çorbayı içmeliyim...:p:p:p

133rr9.jpg

geri dönüş yolunda bir kaç foto daha alıyorum

134vi3.jpg

135mx6.jpg

bahari müjdeliyen badem çiçekleri açmiş yavaş yavaş az kaldı bahara

136zp9.jpg

138mc1.jpg

139yq9.jpg

BİR BAŞKA GEZİDE GÖRÜŞMEK ÜZERE GAZİANTEP DEN SELAMLAR:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
abı ne yaptın bıtırdın benı ya super olmus,,bagzen ınsanın yollar bos ve sessızken tek basına cıkıp kendını dınlemesı gerekıyor

Ali abi allah kaza bela vermesin.Çok güsel bi gezi olmuş.Tekerin hep düz bassın.Allahım seni nazardan korusun.Mavişinle sen çok yakışıyorsunuz birbirinize gezilerinin devamını bekliyoruz.Nede olsa yaz geldi:)Tekrar teşekkür emegine saglık

ali abi eğer sen tek başına bir geziye çıkıyorsan buda demektir ki, hayat seni çok bunaltmış. İyi etmişsin abi biraz açılırsın hiç değilse. Tekerine ve sana sağlık. Resimler ve ilkbahar manzaraları şahane. paylaşımın içinde ayriyeten teşekkürler.

ermana kaltılıyorum hakikaten bazen insanın kendini dinlemesi gerekiyor böyle ıssıs yollarda :) emegine sağlık kazasız belasız sürüşler dileği ile..

Ali Demir'in harika bir antepten çıkış yapmışsın...

Gecen yaz bizde ailece Fırat Rum Kalesi'ne gitmiştik ama arabayla tabi..:pr:

Bugünkü çöl tozu neydi böyle yaw...:cyclopsan

Allah'ın işi işte..Dünki mavi-yeşilli havaya bakın..Bugünkü sarı tozlu havaya..:p
Ama engüzel mavi renk senin Maviş..:wiinkk:

Abi çok güzel gezmişsin :).Çok sevindim adına.Lakin benim şöyle bir sorunum var ben de bisiklet var ve en fazla 20-30 kilometre açılabiliyorum.Çünkü sonrasında yüreğim sıkışıyor :mrgreen:Ama kısmet olurda motorumu alırsam buraları da görürüm yollar çok güzel yav:mrgreen:.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burası neresi? Hangi ile bağlı?.... Hayran oldum.... Teşekkürler...

imrenmemek elde değil bomboş yollar haika bir doğa insanın motosikletiyle bütünleşmesi bu olsa gerek eline emeğine tekerine sağlık tekerin düz bassın

aydemir dostum ne güzel gezmişsin resimler super eline tekerine sağılık.
ikinci resimdeki yer çok tanıdık geldin beni karşıladığın yol deilmi orası?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar