güzel bir şeye benziyor....ikitelli ipkas sanayisinin orda yuki plaza var.. yakından incelemeye çalışacağım...
Üstadım sonuçları bize de bildir lütfen bu görüntünün altında neler var bilmek isterim.
hacı şu lifan'ı al da kurtulalım :mrgreen: alacağın motor uçak falan değil, 250cc altı motorların hepsinde bi arabaya göre konfor olarak bi at yada eşeğe binmiş gibi hissedersin. Yılbaşı için memlekete gittim de kapalı garajda beni bekleyen arabama binip biraz gezince motora göre uçak gibi olduğunu fark ettim.sekli süper belki lifan yerine bunu alabilirım
hacı şu lifan'ı al da kurtulalım :mrgreen: alacağın motor uçak falan değil, 250cc altı motorların hepsinde bi arabaya göre konfor olarak bi at yada eşeğe binmiş gibi hissedersin. Yılbaşı için memlekete gittim de kapalı garajda beni bekleyen arabama binip biraz gezince motora göre uçak gibi olduğunu fark ettim.
yukinin ithalatçısı yıllarca juki marka dikiş tekstil makinaları üretmiş ve ithal etmiş bir firma. 2-3 senedir de çinli ithal ediyor.
marka kalitelidir veya değildir bilemem ama motosikletlere konan isimler oldukça dandik.
bakınız : http://www.mutlual.com/pinfo.asp?pid=1839
"beyefendi " diye motosiklet ismi mi olur ?r:
r::flower: