kardeş emin olun çok güzel bir motor 5 ay oldu kullanıyorum tıkır tıkır motor ile fazla ilgilenme fırsatı bulamıyorum ancAK şehir içi gidebileceğim yerlere gidiyorum cumartesi pazarları havanın soğukluğuna rağmen çevre illere manisa izmir vs. yerlere gidiyorum motoru hor kullanan birisiyim 8000 km de ve yağını kendim değiştirdim normalde motorun ilk yağı değişmeden basmak biraz tehlikeli ve sakıncalıdır motor kullanan çoğu kişi bunu bilir ama heves işte tek kişi 115 km ye çıktım ama motorun heryeri titremeye başladı bakıma götürdüm biraz hor kullandığımdan ve kasislerde bile yavaşlamadığımdan dolayı motorun bütün civataları gevşemiş 10 tl civata parası verdim ve şuan ilk günkü gibi harika çok rahat tavsiye edebilirim pişman olmazsınız motoru çoğu erkek 125 lik ya da 150 lik sanıyor arkadaki 100 lük yazısını görmedikleri sürece ve motor park halindeyken bile üzerine binenler oluyor hoş bi duygu gerçekten ancak dikkat edilmesi gereken gerçek ve tek nokta motorun granajlarına bir zarar gelmemesi, tavsiye edebileceğim tek renk siyah motorun videosunu çektim pati falan çektirirken yükleyebilecek olan varsa gönderebilirim YETERİNCE AYDINLATTIYSAM NE MUTLU BANA AMA GERÇEKTEN EMİN OLUN ÇOK GÜZEL BİR MOTOR

PİŞMAN DEĞİLİM 10 TL BENZİN 100 KM YOL DEPOSU 15 TL YE DOLUYOR PAZARTESİ MAVİSİNİ ARKADAŞIM ALICAK VE YATIRARAK DÖNÜŞLER SESİ FALAN ÇOK HARİKA KOLTUK RAHAT BAZEN diyer motorlarla 45-50 km yol yapıyorum örnek breton tekrar eve geldiğimde yorgunluktan saatlerce uyuyorum ama buna bindiğinde titremesi başlarda vardı şuan yok arora kartal ile karşılaştırıldığında özellikleri aynı ancak arora elektirkli bisiklete benziyo yanyana koyduk

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
ya cub model çinli de olsa gene de diğer modellerden her zaman daha sorunsuz olduğu söylenir motoru yatıktır sürekli yağ içinde yüzer motoru fakat bu model daha yeni olduğundan şahsen ben kullanan tanımıyorum bence bekle incelemeler gelsin çünkü bu kadar alımlı grenajlar çok dandik de olabilir. He tabi ilk defa ben alır şansımı denerim diyeceksen bişey diyemem:cat:
GRANAJ KONUSUNA DA AÇIKLIK GETİREYİM MOTORU CİDDİ CİDDİ HOR KULLANIYORUM ÖN KALDIR PATİ ÇEKTİR 1.VİTESTE 40-50 GÖRMEYİ DENE FALAN BUNLAR Bİ YANA MOTORLA 2 KERE KAZA YAPTIM 1 İ YOL BUZ TUTMUŞ KAVŞAKTAN HIZLI VE YATIRARAK DÖNDÜM MOTOR SÜRÜKLENDİ GİTTİ DİYERİNDE KASİS KIYINDAN GEÇEYİM DEDİM KIYISI ALÇAKTAYMIŞ TEKRAR YOLA GİREYİM DEDİM LASTİĞİ SÜRTTÜRDÜM DÜŞTÜM ŞUAN NE GRANAJDA Bİ ÇİZİK NE BAŞKA BİŞEYY VAR BUNU ANLAMADIM HİÇ YIOKTAN GRANAJIN ÇİZİLMESİ LAZIMDI

SAĞLAM MOTOR