Yuki'nin yeni ss çakması Cub'u 'YILDIZ'

bence gerekli bi model cunku gecnlerimiz direk yuksek cc den başlayacagına boyle ucuz alternatıf bulunca bunlara yonelebilir ben bu tarz modelleri destekliyorum

yüz güldürmez tahminimce.binmişliğim yok ama binmemde.yani para verip binmem :cat:

bence gerekli bi model cunku gecnlerimiz direk yuksek cc den başlayacagına boyle ucuz alternatıf bulunca bunlara yonelebilir ben bu tarz modelleri destekliyorum

katılıyorum ben bunu alacam 1 yıl sonra honda 600 cbr alıcam:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

hadi arkadaşlar kimse bu motoru önermiycekmi bana hadii:pr::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

al motoru al duzgun binersen gider sana bu motor benım cok arkadasımda cin malı var 13kmde sadece fren balatası değişti diğer arkadaşlarımsa 100kh ile 25bin km bindi motor haşat oldu o kadar hor kullanmasına ragmen bence al bu motoru dene sende deneyımlerını aktarırsın

kardeş para çoksa al tabi.piyasası düşüktür bunun.kolay satamazsın.eğer imkanın varsa 100lük al sonra 150likle takas et sonra 250 dene bikaç ay.sonra yapıştır 600lüğü

ya cub model çinli de olsa gene de diğer modellerden her zaman daha sorunsuz olduğu söylenir motoru yatıktır sürekli yağ içinde yüzer motoru fakat bu model daha yeni olduğundan şahsen ben kullanan tanımıyorum bence bekle incelemeler gelsin çünkü bu kadar alımlı grenajlar çok dandik de olabilir. He tabi ilk defa ben alır şansımı denerim diyeceksen bişey diyemem:cat:

bunu ben satma derdinde deilim dayım sen bu motoru al ben bunu haşat etsende alacam dedi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

bence 100cc ile başlamak benim için daha mantıklı şimdi sadece yolları öyrenecem otobana girmiycem bizim il fazla büyük deil 80 zor yaparım o da aksam 4 te onun için mantıklı düşünürsek bu motor bana hertürlü yakışır bence iyi kullanmayla 5 yıl bile dayanır diyorum dayımda doradunu 125 cc scooturu var 12 yıldır kullanuyor hala iyi üstüne 1 kaza geçirdi tık yok :queen:
ama çok bakımlıdı 50 hızını geçmez zaten burda zor yol yol üstüne sadece tek biner kimseyi bindirmez:queen: (beni bile bindirmez düşünün artık)
yani iyi kullanmayla en kötü motor bile rahat 1 yıl geçiririm :D :D :D

bunu ben satma derdinde deilim dayım sen bu motoru al ben bunu haşat etsende alacam dedi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

bence 100cc ile başlamak benim için daha mantıklı şimdi sadece yolları öyrenecem otobana girmiycem bizim il fazla büyük deil 80 zor yaparım o da aksam 4 te onun için mantıklı düşünürsek bu motor bana hertürlü yakışır bence iyi kullanmayla 5 yıl bile dayanır diyorum dayımda doradunu 125 cc scooturu var 12 yıldır kullanuyor hala iyi üstüne 1 kaza geçirdi tık yok :queen:
ama çok bakımlıdı 50 hızını geçmez zaten burda zor yol yol üstüne sadece tek biner kimseyi bindirmez:queen: (beni bile bindirmez düşünün artık)
yani iyi kullanmayla en kötü motor bile rahat 1 yıl geçiririm :D :D :D
sen kafaya koymuşsun belli sana ne söylesek de fikrinin değişceği muamma (ama bence beklemelisin daha) madem taktın kafana sosyal mesaj önemli :)
motorundan önce mutlaka korumalarını al ve ucuza kaçma çünkü hiçbirşey senin canından daha pahalı değildir :bounce:

valla peder nisan diyo peygamber demiyo diyom ona şimdi al almıyo nisan diyo para hazır yinede almıyo neymiş kışta motor almak günahmış fasaymış fisaymış para bende istesem alırım ama pederin gönlü olsun diye nisana bekliycez ne apalım peder işte :D :D :D

valla peder nisan diyo peygamber demiyo diyom ona şimdi al almıyo nisan diyo para hazır yinede almıyo neymiş kışta motor almak günahmış fasaymış fisaymış para bende istesem alırım ama pederin gönlü olsun diye nisana bekliycez ne apalım peder işte :D :D :D

madem para sende şimdiden araştırmaya başla korumalarını en kalitelisini en ucuza almak amacın olsun hem korumalarını önceden almak eğer ailende karşı görüşlü olanların da fikrini değiştirebilir:cat:

16 :D :D D: 1 yıl sonra ehliyet onun için cbr 600 gelecek yıla eyer simdi alırsam polise yakalanırsam gider akıllı olalım biraz dimi :D

sitemizin sponsoru olan sitelerde araştırma yaparsan istediğini bulabilirsin(motomax,feyizoglu,hudson deri vs) ama kask eldiven mont pantolon bot şart ama eğer ihtiyaç duyarsan değişik hard&soft vücud korumalar da var araştırarak bulabilirsiniz

madem para sende şimdiden araştırmaya başla korumalarını en kalitelisini en ucuza almak amacın olsun hem korumalarını önceden almak eğer ailende karşı görüşlü olanların da fikrini değiştirebilir:cat:

alacam araştırmaları yapıyom ama bizim burda antakyada herşey var inicem çarşıya arıycam en iyisini alıcam hazırlıklı olalım ki motoru alınca korumaya gerek yok demeyim
artı arkadaşlar yukinin 75 tl lik kaskı var alıyımmı

motorun tipi güzel bende 2006 yuki var 100lük motorumdan memnunum diğer çinlilerden iyidir bence

alacam araştırmaları yapıyom ama bizim burda antakyada herşey var inicem çarşıya arıycam en iyisini alıcam hazırlıklı olalım ki motoru alınca korumaya gerek yok demeyim
artı arkadaşlar yukinin 75 tl lik kaskı var alıyımmı

bak sen ne kadar pahalı olursa olsun çin malı kasklara bakma çünkü koruduğun kafan, en değerli yerin.örnek olarak çin malı olmayan ls2 scorpion lazer agv gibi kasklar var sen bak kafana yatanı bütçene uyan en kalitelisini araştır al bence:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar