Yuki'nin yeni ss çakması Cub'u 'YILDIZ'

Sanki bu çinli çok fazla gencin canını yakacak gibi :).

Bu Çinden parça ithal edip montajını yapan sözde türk malı üreten şirketlerin çoğunda sanki bir değişim var.Piyasayı tamamen ele geçirme gibibir kaygı mı güdüyorlar acaba????

adszqu.jpg

Yanlış anlaşılmasın reklam kokmayan haraketler bunlar.

Son düzenleme:
Bence iyi olmuş. En azından piyasadaki 2 3 çeşit kasadan farklı. Yakıt sarfiyatı 1.7 lt / 100 km yazıyor bu ne kadar doğru? Enjeksiyonlu İnnova o civarda yakıyor zaten. 2.160 Tl lik bir çin motorunda enjeksiyon sistemi yoktur heralde.

Hoş bir tasarım olmuş. Diğer modellerden farklı dikkat çekici.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tasarım harikası, çok iyi.

Birşey soracağım 100cc cupların çekişinden memnun olan var mı , yoksa bizim arkadaşa mı denk geldi hep geride kalıyordu, motor çekmiyormuş.

My91 efendim bu 100cc yarı otomatik cub versiyonu. Ayrıca bu yeni çinlilerin fiyatındaki bariz artışı dikkate alıyor musunuz?
Özellikle Mondial'in yeni modellerinde çok abartılı bir şekilde fiyat artışı var kalitedeki durumlarını merak etmiyor değilim.

Son düzenleme:
My91 efendim bu 100cc yarı otomatik cub versiyonu. Ayrıca bu yeni çinlilerin fiyatındaki bariz artışı dikkate alıyor musunuz?

Farkettim onu kaçırmışım sonrasında düzelttim zaten :) Fiyatlardaki artışın sebebi euro3 normları olabilirmi ? Çinlere de bunlara ilgili birşeyler gelmiş olabilirmi?

Benim mantığıma göre Mondiallerin yeni modellerine o kadar para saymak yerine 2. el bir ybr kaç tane mondiali mezara götürür. Fiyat konusundaki abartı kaliteye de katkı sağlamış olmalı büyük ihtimalle:cat:.

cup tasarımına göre gayet başarılı olmuş.cupların az yakması çinli olmasına rağmen çoğunun sorun çıkarmaması her zaman hoşuma gitmiştir ama tipleri hiç bi zaman hoşuma gitmemiştir,bu gerçekten fark yaratmış,tabi ki kimse honda,yamaha cuplarında ki kaliteyi bekleyemez ama çin li cuplarda genelde fazla sorun yaratmaz.
biraz piyasaya çıksın,kullanıcıları olsun,tercih aşamasındayım almayı bile düşünebilirim.

Benim mantığıma göre Mondiallerin yeni modellerine o kadar para saymak yerine 2. el bir ybr kaç tane mondiali mezara götürür. Fiyat konusundaki abartı kaliteye de katkı sağlamış olmalı büyük ihtimalle:cat:.

Mondialin kalitesini bilemem ama bazı modelleri benim cidden hoşuma gitti. Cross modelleri özellikle. Ama 10bin civarında bir fiyat çekmişlerdi bir modeline yanlış hatırlamıyorsam ve çok büyük bir meblağ bu. Benim gözümde bi çine verilmez bu kadar. Eğer ki kalitesi çok çok iyi değilse..

Yeni çinli motosikletlerin Fiyat Performans Sağlamlık oranını değiştirip yeni bir 'EKOL' yeni bir 'MARKA' yaratma gibi amaçları olabileceğini sanıyorum. Çok mu manalı konuşuyorum ne :p.

Yeni çinli motosikletlerin Fiyat Performans Sağlamlık oranını değiştirip yeni bir 'EKOL' yeni bir 'MARKA' yaratma gibi amaçları olabileceğini sanıyorum. Çok mu manalı konuşuyorum ne :p.

Fiyat Performans Sağlamlık oranı değişmiş bence de. Fiyat artmış ürün yine çinli ürün performans sabit :p

En azından sözde TÜRK MALI üreticilerimiz sürekli aynı modelleri makyajlayıp bize geri vermekten ziyade daha Özgün modeller getirerek 'HONDA' nın bize yapmış olduğu 2. sınıf toplum muamelesi yapılmıyor gururum okşandı :p.

En azından sözde TÜRK MALI üreticilerimiz sürekli aynı modelleri makyajlayıp bize geri vermekten ziyade daha Özgün modeller getirerek 'HONDA' nın bize yapmış olduğu 2. sınıf toplum muamelesi yapılmıyor gururum okşandı :p.

Türk malı değil ki. Hadi olsa neyse :mrgreen: honda dediğinizi yapıyor makyajlayıp eski modelleri bize yeni olarak gönderiyor. Ama Türk malı diye de bu kadar para vermem o motora. Görünüşü çok güzel ama kalitesini kanıtlayana kadar o fiyat çok fazla onlara:cat:

En azından SÖZDE TÜRK MALI üreticilerimiz sürekli aynı modelleri makyajlayıp bize geri vermekten ziyade daha Özgün modeller getirerek 'HONDA' nın bize yapmış olduğu 2. sınıf toplum muamelesi yapılmıyor gururum okşandı :p.
mesjım yanlış anlaşıldı heralde honda 2. sınıf muamele yapıyor demek istemiştim:cat:.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

Bu ürünü bayide görenlerin, kullananların, ya da var sa satın alanların görüşlerini duymak beni çok mutlu eder.

125'lik daha hesaplı.:wiinkk:
YK 125-28 CUB modeli 1558Tl
Ürün Seçenekleri
RENK
KIRMIZI/BEYAZ + 115,64 TL
MAVİ/BEYAZ + 115,64 TL
A.GRİ + 115,64 TL
http://www.mutlual.com/pinfo.asp?pid=442
efendim 2011de 50cc üstü vergi var diye tabela vardı fakat daha yeni vergi sorgulama yaptım 0-100cc arası vergi 0tl gibi bir cevap verdi yani 0-100cc vergi olmaması durumu devam ederse 100cc altı daha avantajlı gibi

yamahanın hindistanda üretip türkiyeye getirmediği cup motorlardan birisi...aynı şekil ama yukinın bunu düşünmesi de bir gelişme:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
efendim 2011de 50cc üstü vergi var diye tabela vardı fakat daha yeni vergi sorgulama yaptım 0-100cc arası vergi 0tl gibi bir cevap verdi yani 0-100cc vergi olmaması durumu devam ederse 100cc altı daha avantajlı gibi

Kaç paraymış bunun vergisi,125, efendim.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar