Yuki'nin yeni ss çakması Cub'u 'YILDIZ'

güzel bir şeye benziyor....ikitelli ipkas sanayisinin orda yuki plaza var.. yakından incelemeye çalışacağım...

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bunun çakması işte
yamaha-x1r-black-thai.jpg

filipinlere gidince orjinalinin üzerinde bi resim çektirip yüklerim siteyede :)

bu motoru aldım kullandım diyen yokmu biraz bilgi aktarın almak istiyenler forum eski de olsa girip okuyabilir.... lütfen.....

sekli süper belki lifan yerine bunu alabilirım
hacı şu lifan'ı al da kurtulalım :mrgreen: alacağın motor uçak falan değil, 250cc altı motorların hepsinde bi arabaya göre konfor olarak bi at yada eşeğe binmiş gibi hissedersin. Yılbaşı için memlekete gittim de kapalı garajda beni bekleyen arabama binip biraz gezince motora göre uçak gibi olduğunu fark ettim.

yukinin ithalatçısı yıllarca juki marka dikiş tekstil makinaları üretmiş ve ithal etmiş bir firma. 2-3 senedir de çinli ithal ediyor.
marka kalitelidir veya değildir bilemem ama motosikletlere konan isimler oldukça dandik.
bakınız : http://www.mutlual.com/pinfo.asp?pid=1839

"beyefendi " diye motosiklet ismi mi olur ?:pr::pr::flower:

hacı şu lifan'ı al da kurtulalım :mrgreen: alacağın motor uçak falan değil, 250cc altı motorların hepsinde bi arabaya göre konfor olarak bi at yada eşeğe binmiş gibi hissedersin. Yılbaşı için memlekete gittim de kapalı garajda beni bekleyen arabama binip biraz gezince motora göre uçak gibi olduğunu fark ettim.

xd aynen alttarafı 100cc dùldùl

yukinin ithalatçısı yıllarca juki marka dikiş tekstil makinaları üretmiş ve ithal etmiş bir firma. 2-3 senedir de çinli ithal ediyor.
marka kalitelidir veya değildir bilemem ama motosikletlere konan isimler oldukça dandik.
bakınız : http://www.mutlual.com/pinfo.asp?pid=1839

"beyefendi " diye motosiklet ismi mi olur ?:pr::pr::flower:

İyi güldüm buna ha :mrgreen:
-Hangi motora biniyorsun ?
-Beyefendi'ye biniyorum
-!?!?!?

Türkçe isim verildiği halde ismi bişeye benzeyen tek motor Fanatik 150 scooter'dır bence. onun dışındakiler saçmalık.

Çok can yakar bu.. Kimi ameleler normal 100 lük cupla bile altında ss varmış gibi davranırken bunu alınca siz düşünün artık..

Valla bu modeli ilk arora çıkardı 100 lük diye biliyorum resimlerden falan çok güzel gözüküyo ama yanına gelince çok küçük duruyo bunlar yaw... Bende takasa bile girmeyi düşünmüştüm aroranın bu modeliyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar