arkadaşlar bana sj 5000 im ile çektiğim videoları kesip ,birleştireceğim lisanssız program önerisi olan var mı
moviemaker
arkadaşlar bana sj 5000 im ile çektiğim videoları kesip ,birleştireceğim lisanssız program önerisi olan var mı
Arkadaşlar fake sj4000 kameranın yazılım sorununu çözdüm. 2 gündür internette fransızca, ispanyolca,rusça vb.dillerde ki forummları alt üst ettim. Belki 100 tane yazılım indirip denedim. En son çalışanını buldum. Benim sahtesi artık çalışır hale geldi. Bu haliyle arabada araç kamerası olarak kullanacağım. Yeni gelen orjinali de motorda kullanacağım.Arkadaşlar sj4000 kameram vardı. İki yıldır kullanıyordum ve çok memnundum. Yeni yazılım versiyonu çıkınca dün internetten yeni sürümü indirip yükledim. Bendeki kamerayı orjinal biliyordum. Hatta 2 sene önce alırken satıcıya özellikle sormuştum. Kesinlikle orjinal demişti. Ancak maalesef değilmiş ve kameranın yazılımı uçtu. Ne açılıyor, ne kapanıyor, ne ekran geliyor. Yenisini almak farz oldu artık. bu gün yenisini sipariş vereceğim.
Yalnız benim anlamadığım, çakma olan kameranın nasıl görüntüsü, özelliklteri, çekim kalitesi bu kadar iyi olabilirmiş. Yani orjinalinden ben bile ayırt edememişim. Adamları tebrik etmek lazım iyi çakmışlar
Versiyon yükseltmek isteyen arkadaşlar lütfen dikkat etsinler. Kamera ellerinde patlayabilir. Hatta hiç riske girmeyin ve versiyon yükseltmeyin.
geçen gün N11 den aldım Sj400 Wifi... cihaz(aparatları)+yedek batarya+sarj aparatı+32gb kart 310,00 TL ye denk geldi... indirim kuponu yakalamıştım. bugün ilk defa çekim yaptım. kaskın yan tarafına yapıştırdım. mic girişinin olmaması dez avantaj ama fiyatı ile gayet tatmin edici bir cihaz. 720p-60fps den cekim yaptım.
video eve geçince yüklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=fCpdl9EgkRo
ekran bazen mavimsi oluyor, sonra düzeliyor. sanırım gökyüzü yada aşırı ışık gelince oluyor.
Beyler bir soru soracağım bu kask kamerasını kaskın tepesine mi yapıştırsak daha faydalı olur yoksa sağına mı yada soluna mı?