Aynı konuyu ben de merak ediyorum. As-50 almayı planlıyorum fakat kamerayı 600 civarında aldıktan sonra plastik parçasından ibaret aksesuarlarına 150-200 lira vermek hiç cazip gelmiyor. Çözüm bulan veya muadil aksesuar kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Bende de as200v var. Aynı durumu ben de yaşadım. Yan kask aparatını orjinal olarak 109 TL'ye almak zorunda kaldım. Niye zorunda kaldım onu da açıklayayım.
Ürün öyle ucuz bir şey değil. Şimdi bunu farklı alternatifler arayışı sonrası bulup kamerayı kaskın yanına montaj yaparsın amenna. Yarın öbür kamera kasktan ayrılıp düşer de kırılırsa 100 TL yüzünden 1.000 TL'den olursun. Sonra vay ben ne ettim düşüncesinde kalırsın.
Yan kask aparat takımında ayrıyeten bir tane daha yuvarlak ve ipli koruyucu aparat var. Bu eğer kamera kasktan ayrılırsa 2. bir koruma ile düşmesi engeliyor. Benim bildiğim gopro'da böyle bir koruma özelliği yok. Bu meretin var.
Sonuç olarak ucuz bir şey değil bu aletler. Uzun süreli kullanım sonrası m3 bant işlevini yitirince çukura mukura girdiğinde hadi bana bye bye diyebilir kamera.