Önemli olan masraf zaten en azından benim söylemeye çalıştığım arabaların filtrelerini uydurmaktan ziyade olası bir kaza ya da kırılma durumunda bu motorlar adamı cidden üzerler:cat:
mrb komşu nasılsın umarım iyisindir x9 hakkında bir çok yorumu okudum arkadaşlara saygı duyuyorum fakat bende eski bi x9 500 kullanıcı olarak biraz bahsetmek istedim
- x9 kullanım olarak sınıfının en rahat en konforlu maxiscooter olarak sana garanti edebilirim
- bakım maliyetleri diger motosikletler kadar pahalı degildir
örnek olarak hava filitresi ww.jettayla aynıdır ve fiyatı 10tl dir veya yag filitresi temrayla aynıdır fiyatı 7,5tl dir yani şunu söölemek gerekirse 5,000km bakımını 50-60tl ye yapabilirsin garantisi bittikden sonra
- 3 güç ve performans olarak yine sınıfının önündedir istedigin zaman sakin istedigin zaman bi nexsus la ışıklarda kaldıgın zaman aynadan izlemenin zevkini çıkarabilirsin burgmanı hesaba katmıyorum düşün
- sonuç olarak yedek parça sıkıntısı çekmezsin veya satarkende problem yaşamazsın bence gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsin şimdiden hayırlı olsun
o kadar toz pembe konuşdugumu sanmıyorum servisde 270 lira olan kayışını buz motorda 200 liraya buldum biraz daha araştırdım ümr sanayiden 100liraya dayco nun kayışını aldım yani biraz araştırmak biraz bilgi biraz tecrübe gerekiyo anlıcagın sonuçda derme çatma uydurma şeyler yapmadım sitedeki arkadaşlarda bilen bilir eski x9 500 mü ben sadece bakım konusunda ufak bi tüyo verdim diyebilirimusta çok toz pembe konuşmuşsun valla bu yazdıkların honda da bile zor cbf 150 parçası yapmışsın iyice ya sen 10ytl falan :mrgreen: sen burjuva ferconun getirdiği piaggio x9 lardanmı bahsediyon:silent:
mrb komşu nasılsın umarım iyisindir x9 hakkında bir çok yorumu okudum arkadaşlara saygı duyuyorum fakat bende eski bi x9 500 kullanıcı olarak biraz bahsetmek istedim
- x9 kullanım olarak sınıfının en rahat en konforlu maxiscooter olarak sana garanti edebilirim
- bakım maliyetleri diger motosikletler kadar pahalı degildir
örnek olarak hava filitresi ww.jettayla aynıdır ve fiyatı 10tl dir veya yag filitresi temrayla aynıdır fiyatı 7,5tl dir yani şunu söölemek gerekirse 5,000km bakımını 50-60tl ye yapabilirsin garantisi bittikden sonra
- 3 güç ve performans olarak yine sınıfının önündedir istedigin zaman sakin istedigin zaman bi nexsus la ışıklarda kaldıgın zaman aynadan izlemenin zevkini çıkarabilirsin burgmanı hesaba katmıyorum düşün
- sonuç olarak yedek parça sıkıntısı çekmezsin veya satarkende problem yaşamazsın bence gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsin şimdiden hayırlı olsun
Önemli olan masraf zaten en azından benim söylemeye çalıştığım arabaların filtrelerini uydurmaktan ziyade olası bir kaza ya da kırılma durumunda bu motorlar adamı cidden üzerler:cat:
komsu (redriwer) yorumlarin ve bilgilendirmen icin gercekten sagol...
tum arkadaslara cok tsk ediyorum . Yarin gidip motora tekrar bakicam ...
bakalim neler olacak vallahi kafam cok karisik :silent:
redriwer dostum naptın sen ya hiçmi bişey bilmiyoruz yani verdiğin fiyatlar komik fiyatlar gerçekten..paket serviste x9 500 kullanır artık millet activa bile başedemez bununla..:cherry:
Lütfen insanları eksik bilgilerle yanıltmayalım! X9 250 yağ filtresini daha yeni kendim değiştirdim fiyatı böyle bahsedildiği kadar tuz parası değil yanılmıyorsam 30 liradan fazlaydı faturası duruyor inanmayan olursa tekrar yazarım,bir ufak örnek verim x9 250 lerde kavrama tasını sökerken koyu gri plastik bir kapak var tam tekerleğin ortasında bu uyduruk plastik 30 lira tırnaklarını tutan 3 tane conta 10 lira toplam 40 lira lütfern doğru bilgi.