Yardım X9 500 Pıaggıo

Önemli olan masraf zaten en azından benim söylemeye çalıştığım arabaların filtrelerini uydurmaktan ziyade olası bir kaza ya da kırılma durumunda bu motorlar adamı cidden üzerler:cat:

Önemli olan masraf zaten en azından benim söylemeye çalıştığım arabaların filtrelerini uydurmaktan ziyade olası bir kaza ya da kırılma durumunda bu motorlar adamı cidden üzerler:cat:

ben masrafsız sorunsuz bi ekilde uzun bi muddet bindim x9 a uydurdugum filitrelerde derme çatma filitreler degil zaten orjinali gibi olmasa kullanamzsın o filitreleri kaza yada kırılma durumunda üzmicek bi motor tanımıyorum italyan olsun japon olsun en kötü kullandıgım motordan örnek verirsem kullandıgım gs 500 bi farı 200ytl o da çıkması demek istedigim egerki kalite kullanıyorsak bazı şeyleri göze alıcaz ucuz etin yahnisi yenmiyo örnek çin çan çon :cherry:

komsu (redriwer) yorumlarin ve bilgilendirmen icin gercekten sagol...

tum arkadaslara cok tsk ediyorum . Yarin gidip motora tekrar bakicam ...
bakalim neler olacak vallahi kafam cok karisik :silent:

benim düşüncem 500cc piyasası çok fazla 250cc ye nazaran bunun yakıtlada ilgili olabileceğini düşünüyorum tamamen kendi kanaatimdir. .

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
mrb komşu nasılsın umarım iyisindir x9 hakkında bir çok yorumu okudum arkadaşlara saygı duyuyorum fakat bende eski bi x9 500 kullanıcı olarak biraz bahsetmek istedim
  1. x9 kullanım olarak sınıfının en rahat en konforlu maxiscooter olarak sana garanti edebilirim
  2. bakım maliyetleri diger motosikletler kadar pahalı degildir
    örnek olarak hava filitresi ww.jettayla aynıdır ve fiyatı 10tl dir veya yag filitresi temrayla aynıdır fiyatı 7,5tl dir yani şunu söölemek gerekirse 5,000km bakımını 50-60tl ye yapabilirsin garantisi bittikden sonra
  3. 3 güç ve performans olarak yine sınıfının önündedir istedigin zaman sakin istedigin zaman bi nexsus la ışıklarda kaldıgın zaman aynadan izlemenin zevkini çıkarabilirsin burgmanı hesaba katmıyorum düşün
  4. sonuç olarak yedek parça sıkıntısı çekmezsin veya satarkende problem yaşamazsın bence gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsin şimdiden hayırlı olsun

usta çok toz pembe konuşmuşsun valla bu yazdıkların honda da bile zor cbf 150 parçası yapmışsın iyice ya sen 10ytl falan :mrgreen: sen burjuva ferconun getirdiği piaggio x9 lardanmı bahsediyon:silent:

usta çok toz pembe konuşmuşsun valla bu yazdıkların honda da bile zor cbf 150 parçası yapmışsın iyice ya sen 10ytl falan :mrgreen: sen burjuva ferconun getirdiği piaggio x9 lardanmı bahsediyon:silent:
o kadar toz pembe konuşdugumu sanmıyorum servisde 270 lira olan kayışını buz motorda 200 liraya buldum biraz daha araştırdım ümr sanayiden 100liraya dayco nun kayışını aldım yani biraz araştırmak biraz bilgi biraz tecrübe gerekiyo anlıcagın sonuçda derme çatma uydurma şeyler yapmadım sitedeki arkadaşlarda bilen bilir eski x9 500 mü ben sadece bakım konusunda ufak bi tüyo verdim diyebilirim

mrb komşu nasılsın umarım iyisindir x9 hakkında bir çok yorumu okudum arkadaşlara saygı duyuyorum fakat bende eski bi x9 500 kullanıcı olarak biraz bahsetmek istedim
  1. x9 kullanım olarak sınıfının en rahat en konforlu maxiscooter olarak sana garanti edebilirim
  2. bakım maliyetleri diger motosikletler kadar pahalı degildir
    örnek olarak hava filitresi ww.jettayla aynıdır ve fiyatı 10tl dir veya yag filitresi temrayla aynıdır fiyatı 7,5tl dir yani şunu söölemek gerekirse 5,000km bakımını 50-60tl ye yapabilirsin garantisi bittikden sonra
  3. 3 güç ve performans olarak yine sınıfının önündedir istedigin zaman sakin istedigin zaman bi nexsus la ışıklarda kaldıgın zaman aynadan izlemenin zevkini çıkarabilirsin burgmanı hesaba katmıyorum düşün
  4. sonuç olarak yedek parça sıkıntısı çekmezsin veya satarkende problem yaşamazsın bence gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsin şimdiden hayırlı olsun

Lütfen insanları eksik bilgilerle yanıltmayalım! X9 250 yağ filtresini daha yeni kendim değiştirdim fiyatı böyle bahsedildiği kadar tuz parası değil yanılmıyorsam 30 liradan fazlaydı faturası duruyor inanmayan olursa tekrar yazarım,bir ufak örnek verim x9 250 lerde kavrama tasını sökerken koyu gri plastik bir kapak var tam tekerleğin ortasında bu uyduruk plastik 30 lira tırnaklarını tutan 3 tane conta 10 lira toplam 40 lira lütfern doğru bilgi.

redriwer dostum naptın sen ya hiçmi bişey bilmiyoruz yani verdiğin fiyatlar komik fiyatlar gerçekten..paket serviste x9 500 kullanır artık millet activa bile başedemez bununla..:cherry:

kendi adıma x-max ı verip x9 almam..sormayın neden diye..sadece almam..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bence yedek parçada sorun yaşamazsın. Motorun üretimi dursa bile birçok parçanın üretimine devam ediliyor. Sonuçta dünya çapında bir markanın ürünü X9 ve tüm dünyada kaç tane vardır, sen düşün... Zaten Ferco'ya hangi parçasını sorsan vardır. Tamam biraz pahalı belki ama Yamaha daha ucuz değildir. Kafa kafayadır..

Buna kesinlikle katılmıyorum. Sonuçta allah korusun Xmax ile de kaza yada kırılma gibi bir durum olsa, emin ol o da üzecek. Yamaha çok mu ucuz sanki?

Bakım masrafların 6000km. de bir olur büyük ihtimalle. Her bakımda yaklaşık 100-150YTL. arası bir masrafın olur. Ağır bakımlarda biraz daha artar ama sıfır motor alıyorsun sonuçta. Ağır bakım zamanı 15000km. den sonra gelir...

Ben X9 kullanıpta memnun kalmayanı görmedim. Bilmiyorum, büyük ihtimalle enjeksiyonludur senin alacağın. Emin ol Xmax'ten bir kuruş fazla yakmaz. Ben granddink 250 den nexusa geçerken benzin konusu çok takıldı kafama ama yemin ederim nexus granddink ten daha az yakıyor. Tam gaz gidersen ayrı tabi, kullanıma göre de değişir...

Ben senin yerinde olsam şehir içi daha atak, daha geniş, daha büyük ve bence daha kaliteli olan X9 a terfi etmek için bir dakika beklemezdim. Scooter denince benim aklıma Piaggio/Vespa dan başka hiç birşey gelmiyor. Çok keyif alacaksın kullanırken. O yüzden ben tavsiye ediyorum, üst sınıfa geçmek için çok iyi bir tercih. :cat:

İtalyandan şaşma sakın. Al bi tane Aprilia 500 cc scooter ların kralı dır İtalyan 25 sene binersin torunlarına miras kalır onlarda binerler.Ucuz motor yok çünki hepsi ithal yerli malı varmı yok demekki hepsi aynışmış demi.Bin gazla keyfini çıkar hayata bir kez geliyoruz unutma :cat:

komsu (redriwer) yorumlarin ve bilgilendirmen icin gercekten sagol...

tum arkadaslara cok tsk ediyorum . Yarin gidip motora tekrar bakicam ...
bakalim neler olacak vallahi kafam cok karisik :silent:

Bu kafa karışıklığında kendi motosikletini elden çıkaracaksın sanki:mrgreen:

Sonuç var mı ?Bir karar verebildin mi?

redriwer dostum naptın sen ya hiçmi bişey bilmiyoruz yani verdiğin fiyatlar komik fiyatlar gerçekten..paket serviste x9 500 kullanır artık millet activa bile başedemez bununla..:cherry:

BİLDİKLERİNİ YAZ O ZAMAN ARKADAŞIM BEN SADECE ALTERNATİF BAKIM MALİYETLERİNİ YAZDIM İNANMAYAN VARSA NUM ORDA ARASIN BERABER YAPALIM BAKIMLARINI NE KADARA ÇIKIYO

Lütfen insanları eksik bilgilerle yanıltmayalım! X9 250 yağ filtresini daha yeni kendim değiştirdim fiyatı böyle bahsedildiği kadar tuz parası değil yanılmıyorsam 30 liradan fazlaydı faturası duruyor inanmayan olursa tekrar yazarım,bir ufak örnek verim x9 250 lerde kavrama tasını sökerken koyu gri plastik bir kapak var tam tekerleğin ortasında bu uyduruk plastik 30 lira tırnaklarını tutan 3 tane conta 10 lira toplam 40 lira lütfern doğru bilgi.

BEN X9 500 VE BAKIM MALİYETLERİNİ KAST ETTİM ARKDAŞLAR YEDEK PARÇA ZATEN HER MOTORUN UÇUK FİYATLARDA

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar