- Konu Yazar
umarim motosiklet.net te bir xjr 1200 asigi ben degilimdir.. sayin xjr'ciler bir ses edin ne olur, sizlere danismak stedigim ve paylasmak istedigim seyler var..

motorlar top gibi gözüküyor
belki ilerde düşünebilirim R1 den bıkarsam birgün yani![]()
İstanbul Beşiktaş'ta bir tane var. Güzel alet...

İstemem mi yaa :queen:dostum sende izmirliymissin benim gibi!!! 2 ay sabret geldigimde beraber deneriz istersen :cherry:
haaa simdi anladiiim
tesekkur ederim.. yakit durumunu soyle aciklayayim, bu motor cift karburatorlu ve devrine gore ikinciyi aciyor, 80-90 la gidersem depomu yaklasik 230 km de bitiriyorum hatta daha fazla yol yapiyorum.Ama basarsam yani 200 km/s lere gelir vede gecersem 120-150 km de benzin bitiyor.. depomsa reserve ile 21 litre..ama ben reserveyi kapali tutuyorum yani 15 litr ustunden hesaplarsak sehir ici ortalama 1 litre ile 14 km yapiyorum.. bu da 100 km de yaklasik 3,5 litre yakiyorum demek.. turkiyede su an benzin ne kadar bilmiyorum kibrista 2.20 ytl..ama basarsam affi yok yalar yutar depoyu.. gerci benim modifikasyonum drag icin yani motorun 0-150 km si 4.3 saniye.. o yuzden gazi actigim zaman evet benzini buhar ediyor ama o ivmelenmeye de deger dogrusu..