Yamaha Xjr 1200 ??

umarim motosiklet.net te bir xjr 1200 asigi ben degilimdir.. sayin xjr'ciler bir ses edin ne olur, sizlere danismak stedigim ve paylasmak istedigim seyler var..

öyleyse bas fotoları da motorun şekli şemalini bi görelim.. :wiinkk:

2005%5C09%5C16%5Cbikepics-429934-full.jpg

bende bu motosikletin hayranıyım.herkesin zevki farklıdır ama bana göre motosiklet budur.belki bana eski kafalısın diyeceksiniz ama son bir kaç yıldır piyasaya çıkan naked motosikletler bana güzel gözükmüyor.farlar bi acayip,motorlar top gibi gözüküyor bana örneğin honda hornet,yamaha fzs 6,suzuki gsr 600,kawasaki z 750
bu arada yamaha bu yıl 1300 cc lik versiyonu satışa sunuyor,beldeyama nın sitesinde gördüm.honda nında bu segmentde motoru var cb 1300 ama yamaha bana göre daha güzel bu arada honda geçen sene sattığı cb 1300 modelini bu yıl sitesinden kaldırmış

Son düzenleme:
ahanda basiyom
:mrgreen:

acele olunca boyle oldu tabii.. bu fotolar yaklasik 2 hafta once kibrisa gelmek uzere yola ciktigim istanbul - izmir ve izmir - mersin yolunun silifke, tasucu ayaginda yani tam sonunda cektigim fotolardi.. aslinda yolculuk animida paylasmak isterdim ama feribota yetisecektim fotograf cekemedim, 1300 km yi yaklasik 11 saatte almistim..

motorlar top gibi gözüküyor

biraz aciklasan:silent:

Son düzenleme:
yani yeni versiyon motosikletler bana uzunluk olarak kuyruk tasarımlarından dolayı çok kısa gibi geliyor ayrıca farların dizaynından dolayı ön çamurluğa daha yakın gözükmesi de motora karşıdan bakınca küçük motor hissi veriyor bu sebebple yeni versiyon naked motorlar bana küçük gözüküyor.nasıl anlatayım örneğin kısa ve kilolu insanlar gibi (topalak deriz biz burda :) ) ayrıca motosikletin çok güzel güle güle kullan,bu arada yakıt durumu nasıl 100 km de na yakıyor

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Güzel bi model çünkü o bir safkan naked. :)

haaa simdi anladiiim :D
tesekkur ederim.. yakit durumunu soyle aciklayayim, bu motor cift karburatorlu ve devrine gore ikinciyi aciyor, 80-90 la gidersem depomu yaklasik 230 km de bitiriyorum hatta daha fazla yol yapiyorum.Ama basarsam yani 200 km/s lere gelir vede gecersem 120-150 km de benzin bitiyor.. depomsa reserve ile 21 litre..ama ben reserveyi kapali tutuyorum yani 15 litr ustunden hesaplarsak sehir ici ortalama 1 litre ile 14 km yapiyorum.. bu da 100 km de yaklasik 3,5 litre yakiyorum demek.. turkiyede su an benzin ne kadar bilmiyorum kibrista 2.20 ytl..ama basarsam affi yok yalar yutar depoyu.. gerci benim modifikasyonum drag icin yani motorun 0-150 km si 4.3 saniye.. o yuzden gazi actigim zaman evet benzini buhar ediyor ama o ivmelenmeye de deger dogrusu..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
İstanbul Beşiktaş'ta bir tane var. Güzel alet...

Aşığı değilim ama çok güzel bi makına doğrusu

Herşeyden önce AARGH kardeşimin dediği gibi o bir safkan :)

belki ilerde düşünebilirim R1 den bıkarsam birgün yani :p:p

motorunu kazasız belasız gülegüle kullan benımde 100cc lik motorum var ama hayabusa 1300cc hastasıyım ilerde inşallah olucak.:farao: çünkü daha gencim

belki ilerde düşünebilirim R1 den bıkarsam birgün yani :p:p

:) r1 den bikmak demeyelimde oturus pozisyonu degistirmek istersen diyelim o zaman:wiinkk:

arkadaslar kesinlikle tavsiye edebilecegim kefil olabilecegim bir motor.. eger gun gelir de acaba alsam mi derseniz, sakin iki kez dusunmeyin derim..

aslinda Naked tam Ikizler burcu motoru ( bu da basli basina ayri bir topic olur!) yani cabuk sikilan ve hep arayis icinde olan ikizler burcu (bkz. ben) icin birebir resmen.. hizli, torklu, guclu ama cruiser gibi sakin gitmeye de elverisli, sportster kivaminda ama chopper gibi "chapa chapa chapa" diye de gezebilir, racing'in "koparken" cikardigi sesi ve ivmelenmeyi de verebilir, enduronun yuksek surus rahatligini da tattirir, racingin yatisini da.. hepsinden ortaya karisik!!? ? bi cross yapamazsin..

İstanbul Beşiktaş'ta bir tane var. Güzel alet...

eger hala o dedigin motoru gormuyorsan eger cok buyuk ihtimalle o motor benim motor:cherry:

2 hafta once kibrisa tasindim ve ondan oncesi besiktastaydim..

bide bunlari buldum.. hahaha bu da annem oluyor :D ucuk kadin cok ozledim! :rendeer:

Son düzenleme:
fullthrottle Nickten de gazı çok açtıgın belli:queen:
4.5 saniyede 150 km ha ::sas::

dostum sende izmirliymissin benim gibi!!! 2 ay sabret geldigimde beraber deneriz istersen :cherry:

haaa simdi anladiiim :D
tesekkur ederim.. yakit durumunu soyle aciklayayim, bu motor cift karburatorlu ve devrine gore ikinciyi aciyor, 80-90 la gidersem depomu yaklasik 230 km de bitiriyorum hatta daha fazla yol yapiyorum.Ama basarsam yani 200 km/s lere gelir vede gecersem 120-150 km de benzin bitiyor.. depomsa reserve ile 21 litre..ama ben reserveyi kapali tutuyorum yani 15 litr ustunden hesaplarsak sehir ici ortalama 1 litre ile 14 km yapiyorum.. bu da 100 km de yaklasik 3,5 litre yakiyorum demek.. turkiyede su an benzin ne kadar bilmiyorum kibrista 2.20 ytl..ama basarsam affi yok yalar yutar depoyu.. gerci benim modifikasyonum drag icin yani motorun 0-150 km si 4.3 saniye.. o yuzden gazi actigim zaman evet benzini buhar ediyor ama o ivmelenmeye de deger dogrusu..

verdiğin bilgiler için tşk. fakat hesabında bir hata var 1 litre ile 14 km yapıyorsan 100 km de yaklaşık 7 litre yakıt harcıyorsun demektir. 3,5 litre ile 50 km yaparsın

cok dogru soyluyorsun hesap darma dagin olmus.. seninkisi dogru olan tesekkur ederim.. bidaha da bisey hesaplayacagimda ilk sana soracam musait olursan :cat:

bi xjr kullanicisi benim yani forumda??? wouww rekora mi gidiyorum ne..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar