İzmir İl Temsilcisi
arabamdan takviye yapamaz mıyım depoyu sökmeden?
Fazerda hiç denemedim fakat sana başka bir yöntem söyleyeyim.
3 seçenegin var..
1- motoru vudurmak ki çok basit bir işlemdir.
2- aküyü söküp doldurmak..
3- marş motoruna direk arabadan takviye yapmak..
Akünün amacı marş motorunu çalıştırmak marş motoru çok yüksek güç talep ettigi için zayıf olan akü yetersiz geliyor.
eger marş motoruna direk baglantı yapabilirseniz çok rahat çalışır. Marş motoruna güç gelen akımların ucuna araba takviye kablosundan gelen akımlarla çalıştırabilir.
Büyük cc motorlar bu şekilde çalıştırılır ( bi kısmı ) yüksek kompresör oldugu için vurdurmakta zordur ( fazer hariç ).. bahsetigim modeller BMW GS ailesi gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
fazer kullanıcılarına sormak istediğim bir şey var arkadaşlar;
benim 2013 xj6n modeli yamaha motorumun egzosunu performans egzos ile değişmek istiyorum fakat kesme
biçme işlemini orjinaline yapmak istemiyorum.
Fz6 veya fazer modelinin çıkma headers ını alsam sonrada alacağım herhangi bir per.egzosu ona kaynattırsam
nasıl olur?
Asıl öğrenmek istediğim hangi modelin çıkma headers ı xj6n ile ayınıdır?
Orjinalini bozmadan bu işlemi yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Merhabar .. dediginiz işlemi zaten çogu motorcu uyguluyor çizgi dışında bir işlem yapmıyorsunuz ..
Birçok chopper modelindede egsoza şekil verilebilir fazerın egsozunu ona uydurabilirler eger izmir olsaydınız size bu konuda yardımım dokunurdu.
İzmirde şahin algac.. alsancak // bu usta xj6n'e istediginiz şekli verebilirler yada ona direk çıkmaz bir egsozdan uydurma bir şekil verebilir.
Hyosunga kuyruk altı egsoz yapan apaçi kabilesi bunu başarmıssa sizin yapmanız gayet normal
Bu arada fazerın hearslar ile xj6'nın aynı olması lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Son düzenleme: