Barkının fazerı sevmemesinin birkaç sebebi var.
Barkın pist klasmanındaki bir adam onun için motor virajda en iyi onun için motor frenlemede en iyi ve amortisörleri en iyisi olacak.
barkın gazcı adam öyle artçı konforu kendi konforu vs vs düşünmez.
Ona bmw gs dersin hindistanda börtlü böcekle foto çekilmeler der
Ha barkını sevmedigimdenmi kesinlikle barkın abiyi çok seviyorum fakat o onun tarzı . herkesin zevkleri ve renkleri uyuşmak zorunda degilki.
Şimdi Fazerı sevmemesinin birkaç sebebini söyliyim.
1- barkın gazcı oldugu için düşük devirlerdeki torkunu sevmiyor buna 98hp demek yakışmaz gibi.
2- arka amortisör için ölüm diyor o denle
3- frenleri sevmiyor.
4- 7bin devirden sonraki gaz tepkisini sevmiyor on-off
Şimdi frenler konusunda haklı olabilir ha fazerın frenleri bana göre kötüde degil hatta çok iyi fakat iyileştirilebilir.
arka amortisör eger pistte diz vermiceksen sorun yok kontrayla girdigin her virajta rahatça çıkabiliyorsun. haa dersen hang off çalışcam ozaman sallantı olacak aga

Onu bende yaşıyorum fakat problem etmıyorum.
7bin devirden sonraki gaz tepkisi ve önceki gaz tepkisi resmen benim için biçilmiş bir özelliik.
Şehir içi yüksek torku ne yapayım aga

? ufacık gaz açıp önümdekinemi patlıyım. torku düşük olsun ama uzun yoldada gitsin isterim al sana tam fazer.
Madem sevmıyorsun gaz tepkisini vfr'ye ne demeli abi 2 ayrı motor diyorlar.
Bende bazı görüşlerine katılmıyorum barkının fakat adam dobra abi sevmemizin başka sebebleri var fazerı sevmek zorunda degil tabiki ben hergün fazer düşmanlarıyla karşılaşıyorum yok viraja girmıyomuşta yok kıc atıyomuşta saçma saçma cahil insanlar
Herkesi dinle fakat KENDİN karar ver.
otur üstüne sür kendin sür kendin karar ver. bu böyle dedi hımm almıyım yapma kendin sür yahu memnunum güzelmiş de al gitsin senin zevkin senin hobin senin motorun.
Ben neden fazer aldım ?
1- görüntüsü benim için inanılmaz büyüleyici. fakat sadece 2 rengini seviyorum siyah lacivert. siyah bordo. digerleride güzel tabi.
2- kendi konforum.. uzun yolada gelir şehir içinede 2 büklüm oturmak yok.
3- top speed hızı hiçte küçümsenecek gibi degil kendi akranları arasında en iyisi.
4- şehir içindeki düşük torku sayesinde kullanım kolaylıgı.
5- artçı konforu.
6- yakıt..
seçim senin.