Bence denenmeli çünkü bulasik sungerinin sirt kismi yumusak olduğundan cok urastirir temizlerken bu ona gore daha kolay temizler sert olduğu icinyarın deneyım bakalım![]()
Bence denenmeli çünkü bulasik sungerinin sirt kismi yumusak olduğundan cok urastirir temizlerken bu ona gore daha kolay temizler sert olduğu icinyarın deneyım bakalım![]()
pekı senın headersın ılk durumu benımkıne nazaran ne durumdaydı ? benım headersı gordun zaten. sımdı ben bunu ustubu ıle senın headersın parlaklık kıvamına getırebılme sansım varmı ? ve bu saatten sonra bana 1 tup metylan yetermı acaba ? yoksa ıse baslamadan once gıdıp 1-2 adet daha alayım.

vay arkadas ne headersmıs 3 tup metylan bıtırdım daha ıstedıgım kadar temız olmadı. bu headerslar bana kafayı yedırtecek.
headersi sokmek kolay mi?
ewet 8 adet somun sokuyorsun headersdan 1 adet eksoz bogazından 1 adetde ayaklıgın ordan sokuyorsun. bu arada sen skype ye gel bakalım. cok kızgınım sana cokkk. bu arada volvo s80 2.8 t6 vıp aldım audı a3 hayalım yalan oldubenım motorada 2008 fıesta veren var adam uste 8 ıstıo ben 6 verıyım dedım 7 ver ben getır gotur ısını ustlenırım dıyor.
gelemem skypeye. tabletten giriyorum. skype yuklu degil. neden kizdin bana?
Arkadaşlar Yarın Kısmet Olursa Eksantrik zincirini ve genel Bakımını Yaptıracağım. Yağ Olarak Bundan Önce Shell 10-50w ve castrol 10-50 koymuştum. Şimdi I phone denicem Umarım memnun kalırım. :cat:
Sizin Eklemek İstediğiniz ve bakım konusunda ekstra ne yaptırmam gerektiğini söylerseniz sevinirim :rendeer:
[url]http://i.hizliresim.com/emy8J0.jpg[/url]
eksantrik zinciri için üst kapağı açmışken supap boşluklarını kontrol et. bir de kapatırken sıvı contayı dikkatli kullan. ipone yerine motul 7100 öneririm, bi daha yağ denemezsin :cat: ayrıca sık sık marka değiştirmek motor için iyi değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum. lütfen burada ikili muhabbete girmeyelim, burası chat odası değil fazer kullanıcıları BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI
bu arada fabrisio sattın mı motorunu?
eksantrik zinciri için üst kapağı açmışken supap boşluklarını kontrol et. bir de kapatırken sıvı contayı dikkatli kullan. ipone yerine motul 7100 öneririm, bi daha yağ denemezsin :cat: ayrıca sık sık marka değiştirmek motor için iyi değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum. lütfen burada ikili muhabbete girmeyelim, burası chat odası değil fazer kullanıcıları BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI
bu arada fabrisio sattın mı motorunu?