sahtekar yine çıkmış piyasayar:
bu sefer ankaradan vermiş ilanı şerefsiz,
ben ölüsüne, dirisine, babasının mezar taşına kadar uzandım kapadı telefonu allahsız :mrgreen:
ilan aşağıda ve yine üyelik tarihi aynı adi herifin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-24.923-km-de-mukemmel-boyasiz-ankarada-yok-145743603/detay
o ney öyle yau :sunny: fazer 8 göstergesi ve herşeyi orjinal?
nedir bunun hikayesi?
alet fazer s2..bunların göstergeler böyle bebişim...adamsa aynı fotolarla (motor yine forumdan bi başkasına ait) defalarca ilan açıp kaparo topluyor milletten...olay bu
Hayırlı satışlar olsun ::sm_smile alt grenajı Motomarketim Kılıçlı motordan mı aldın ::sm_smile
cihan bey kılıclı motorda ne kadar şu alt grenaj. ve sadece bu modelmi var türkiyede gördüklerimiz hep aynı model ?
yokmu şöyle yukardakiler gibi daha cix bişiler :mrgreen: :silent:
izmire gelince mustafa ile video çekiyormuşunuz benide alın başrole :cherry:
Yag ve yag filtresini degistiricem yalniz K&N filitresini internetten ariyorum 303 modeli 2006 modeline kadar gosteriyor .
2007 den sonrasini S olarak gosteriyor ve baska bi filtrede koduyla simdi kodunu unuttum . Benim fazer 2007 moel fakat S falan yazmiyor fz fazer 600 yaziyor S falan yok . Yanlis yaga filitresi siparis etmemek icn yardimci olabilirmisiniz . Bide Bursa hava sartina gore 10-40 mi yoksa 10-50 mi yaga kullanmaliyim ,
Cok fazla soru soruyorum kusura bakmqyin hakkinizi dahelal edin .
Bildiğim kadarıyla Fazerda 3 çeşit komple grenaj var. Mesela bunda bi şekilde kullanmışlar koruma demiri ::153::
http://img249.imageshack.us/img249/6121/s7308759.jpg
aynen cem senide haberdar ederiz zatencihan bey kılıclı motorda ne kadar şu alt grenaj. ve sadece bu modelmi var türkiyede gördüklerimiz hep aynı model ?
yokmu şöyle yukardakiler gibi daha cix bişiler :mrgreen: :silent:
izmire gelince mustafa ile video çekiyormuşunuz benide alın başrole :cherry:
aynen cem senide haberdar ederiz zaten
hatta şöyle bir planım var
tripod kurup güzel bir viraj çıkışına sizin virajları kameraya alalım
en arkada kim gelicekse ona da gopro takalım süper olmaz mı?
harbi la sen nerdesin :queen:Nerde net bir biçimde gözüküyor la. kendimi göremedim ben :mrgreen:
ilanınla malesef ilgilenmiyorum. Fakat ilginç gelen, şehir dışına çıkman niye imkansız ::sm_smile