Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...

bu gece atarım ozi
bendeki fotolar+ bursalı arkadaşımızdaki fotolar gece yarısı itibari ile topikte olucak :rendeer:

vayyyy demek erdeme kıyak hee.... iyiii gelirsin sen istanbula :bounce: bizde sana çekirdek vermiycez erdemciğin versin artık ::miiz:: :p

eRRdem ve Azgun kardeşim gibi oldu artık ama sen merhaba cadı dedim :) tanımadın yok garipçeden yok filan yerden dedim yok anacım bu beni hatırlamadı dedim fazla üstelemedim baktım olcek gibi değel :)) çekirdek mi :cherry: yok cnm kıyamazsın verirsin ...

Tamam anladımda neyin orjinallerini.:cyclopsan:silent::cherry:

anlatsam anlıycan mı korkut :cherry:

susmak erdemdir... :mrgreen::mrgreen: bişi demicem..

sus kadir :p

Ya cadı kimse getirmiyoki :pr:

zorla alırız tehdit ederiz döveriz sıkma canını :p

eRRdem ve Azgun kardeşim gibi oldu artık ama sen merhaba cadı dedim :) tanımadın yok garipçeden yok filan yerden dedim yok anacım bu beni hatırlamadı dedim fazla üstelemedim baktım olcek gibi değel :)) çekirdek mi :cherry: yok cnm kıyamazsın verirsin ...

ne zaman merhaba dedin :silent: tanımadımadıysam eşşeklik etmişimdir :pr: ama hatırlıyamıyorum gerçekten :silent:
neyse affedildin istanbula geldiğinde dondurma ısmarlarsın bende çekirdek veririm sana :p

anlatsam anlıycan mı korkut :cherry:

sus kadir :p

zorla alırız tehdit ederiz döveriz sıkma canını :p

ne zaman merhaba dedin :silent: tanımadımadıysam eşşeklik etmişimdir :pr: ama hatırlıyamıyorum gerçekten :silent:
neyse affedildin istanbula geldiğinde dondurma ısmarlarsın bende çekirdek veririm sana :p

tmm anlaştık dondurmaya karşılık meşhur cadı çekirdeği :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar