tmm anlaştık dondurmaya karşılık meşhur cadı çekirdeği :cherry:
Kanma abiciğim aman ha..
yalovaya giden herkezi bu hafta şilede istanbul mt şile gezisi festivaline davet ediyorum![]()
Festival haaa.:cat:
emin olabilirsin canım :mrgreen:
bu gece atarım ozi
bendeki fotolar+ bursalı arkadaşımızdaki fotolar gece yarısı itibari ile topikte olucak :rendeer:
sakıncalı derken???? kısa saçlı dansçı hatun kızımızın sahneye çıkıp doğaçlama konusuz takılmasından bahsediyorsan evet bence de resimleri yayınlayıp ban yeme riskine girme ki zaten gerek yok festivalin kız erkek gay yaşlı genç orta yaş demeden hepimizin aklına kazınan nacizane öğelerinden biri oldu o kısa saçlı ablanın plastik sandalyeyle yaptığı figurler.......dimi diloş:queen::queen::queen:
Birincisi, nerede hani fotolar,
İkincisi + olarak bahsettiğin kişinin nick i de var adı da::miiz::::miiz::
gel şileye çekirdek kolay hallederiz
pardon özgür :rendeer: fotolar fındıklıya takıldı ama yarın mutlaka yükliycem![]()
sakıncalı derken???? kısa saçlı dansçı hatun kızımızın sahneye çıkıp doğaçlama konusuz takılmasından bahsediyorsan evet bence de resimleri yayınlayıp ban yeme riskine girme ki zaten gerek yok zaten festivalin kız, erkek, gay, yaşlı, genç, orta yaş demeden hepimizin aklına kazınan nacizane öğelerinden biri oldu o kısa saçlı ablanın plastik sandalyeyle yaptığı figurler.......dimi diloş:queen::queen::queen:
nazlı bir sandalyenin öyle kullanılacağı hiç aklıma gelmezdi
senden korkulur banu.. Allah'tan ben yokum hee
allahtan anlamıyo anlasana hemen shoplar seni suraya bir yere...
zorla çağla itti beni oraya...
zaten bir tutup itti piste bir ayfer bir emre bir ismail...
yoksa efendi uslu takılıyodum ben...
senden korkulur banu.. Allah'tan ben yokum hee
allahtan anlamıyo anlasana hemen shoplar seni suraya bir yere...
şelepsizim yapar.. bundan herşey beklenir kanka..