Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...

yalovaya giden herkezi bu hafta şilede istanbul mt şile gezisi festivaline davet ediyorum :)

resimler gelemedi daha:mrgreen:bende arkadaşların çektikleri fotoları koyayım bari:p

diğer resimler sakıncalı ....:queen:

sakıncalı derken???? kısa saçlı dansçı hatun kızımızın sahneye çıkıp doğaçlama konusuz takılmasından bahsediyorsan evet bence de resimleri yayınlayıp ban yeme riskine girme ki zaten gerek yok festivalin kız erkek gay yaşlı genç orta yaş demeden hepimizin aklına kazınan nacizane öğelerinden biri oldu o kısa saçlı ablanın plastik sandalyeyle yaptığı figurler.......dimi diloş :p:p:p:queen::queen::queen:

aynen öyle gereksiz hareketler:queen:ne öyle yazık sandalyeye:p ama dilaver baya takılmıştı garibim sandalyenin haline.:queen:

Son düzenleme:
sakıncalı derken???? kısa saçlı dansçı hatun kızımızın sahneye çıkıp doğaçlama konusuz takılmasından bahsediyorsan evet bence de resimleri yayınlayıp ban yeme riskine girme ki zaten gerek yok zaten festivalin kız, erkek, gay, yaşlı, genç, orta yaş demeden hepimizin aklına kazınan nacizane öğelerinden biri oldu o kısa saçlı ablanın plastik sandalyeyle yaptığı figurler.......dimi diloş :p:p:p:queen::queen::queen:

nazlı bir sandalyenin öyle kullanılacağı hiç aklıma gelmezdi

zorla çağla itti beni oraya...
zaten bir tutup itti piste bir ayfer bir emre bir ismail...
yoksa efendi uslu takılıyodum ben...

Tabi tabi rahat rahat takılayım diye bir ara çantanıda bana vermedin zaten... :mrgreen:

senden korkulur banu.. Allah'tan ben yokum hee

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

allahtan anlamıyo anlasana hemen shoplar seni suraya bir yere...

Kim demiş anlamıyomuşum ben o işleri çok yaptım artık sıkıldım uğraşamam yani... :mrgreen: :mrgreen:

şelepsizim yapar.. bundan herşey beklenir kanka..

Bekle zaten yaparım her türlü, yapamadığımıda yaptırırım... :mrgreen:

ya bırak uraşma benle yakıcaksın gençliğimi geleceğimi sonunda hee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar