bağırır gitmez arka aynı kalsın önü 17 yap
hangisini değişeyim pekiiyap kardeş.... rampalarda falan zorlanmadan gider...2 kişi ile çok daha rahat edersin....
2 sini birden değiştirme....birini değiştir...hoşuna giderse o şekilde kalır.... gitmez ise diğerine de bakarsın....
2 sini birden değiştirirsen 25-30 tl masrafın olur....
2530 mu ? ön 5 arka 8 lira
senın konuyuda takıp edıyorum abı.antepte parca sıkıntısı yok sanırım.hemde uygun galıba.cıkma saglam egsozda bulunurmu.fiyatı ne olur30 mu ? ön 5 arka 8 lira
senın konuyuda takıp edıyorum abı.antepte parca sıkıntısı yok sanırım.hemde uygun galıba.cıkma saglam egsozda bulunurmu.fiyatı ne olur
öm dişli daha ucuz onu değiştir....önü düşürdüğün zaman zincirde de bir miktar daha bosluk olacak...eğerki arka tekerinin geriye gitme şansı da yok ise mecburen zincirden bakla sayısı düşüreceksin....hangisini değişeyim pekii
cuneytabi kargolar bıze parcaları25
senin orası ile bizim burası aynı değil.... ön dişli 7,5 lira...arka dişli 20 lira....
kendi racer ıma aldım....daha ucuza almayı bende çok isterim ama hatayda değilim....
çıkma niye alasınki sıfırı 50 mi 60 mı ney orjinali hemde ..![]()
hataymı hiç gülesim yoktu Gaziantepliyim ben ne hatayı...
cuneytabi kargolar bıze parcaları![]()
bız burda cıkmasını o fiyata zor buluyoz.orda 30lıra falandr ozamn saglam cıkma.varsa alırım yaniçıkma niye alasınki sıfırı 50 mi 60 mı ney orjinali hemde ..![]()
bız burda cıkmasını o fiyata zor buluyoz.orda 30lıra falandr ozamn saglam cıkma.varsa alırım yanicıkma olsun saglam ve ucuz olsun :cherry: