windy 125 dişli sayısı

parmagımı kaptırdıgım dişli 41T.az eldi 42T yapıcam.ön dişli 15 onuda 14 yapıcam...deneyımleriniz bilgileriniz nelerdir??? performans nasıl olur.
(100kiloyum ve zonguldak cok rampalı)

ön dişliyi büyütüp arkaya küçülttün mü motorun uzar ama öyle 2 3 diş değil tek diş düşüreceksin çünkü orjinal yemez bak ben 250 cc yapıyorum şimdi gir bak konuya kaç dişli atmışız :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
yap kardeş.... rampalarda falan zorlanmadan gider...2 kişi ile çok daha rahat edersin....
2 sini birden değiştirme....birini değiştir...hoşuna giderse o şekilde kalır.... gitmez ise diğerine de bakarsın....
2 sini birden değiştirirsen 25-30 tl masrafın olur....

yüksek viteste bayılır . seenin dediğin gibi olursada kalkışı seri olur ama çabuk biter

tek basıma sıkıntı yok ama 2 kışı motor ya bagıryor ya bayılıyor.arası yok.ön 14 yaptıgım zamn dahada ıyı olur die tahmın edıyorum...peki hız olarak nasıl olur.

yap kardeş.... rampalarda falan zorlanmadan gider...2 kişi ile çok daha rahat edersin....
2 sini birden değiştirme....birini değiştir...hoşuna giderse o şekilde kalır.... gitmez ise diğerine de bakarsın....
2 sini birden değiştirirsen 25-30 tl masrafın olur....
hangisini değişeyim pekii

Motosikleti
hangisini değişeyim pekii
öm dişli daha ucuz onu değiştir....önü düşürdüğün zaman zincirde de bir miktar daha bosluk olacak...eğerki arka tekerinin geriye gitme şansı da yok ise mecburen zincirden bakla sayısı düşüreceksin....

Motosikleti
çıkma niye alasınki sıfırı 50 mi 60 mı ney orjinali hemde .. :)

kanuninin orjinalini kuralkan satıyor....oda kdv dahil 321 tl... euro 3 eksoz...
çok para yan sanayisini almak daha mantıklı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

hataymı hiç gülesim yoktu Gaziantepliyim ben ne hatayı...

bildiğim kadarı ile rialli hatayda.... resimlerinizin birinde subap yay takımını gördüm de üstünde rialli yazıyordu.... bende ona istinaden hatay yazdım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

cuneytabi kargolar bıze parcaları :)

tabi kargo firması da hayır kurumu.... bedava getirir... :p:p

di-1RHG.jpg
bu egsozdan mı ?

Motosikleti
bız burda cıkmasını o fiyata zor buluyoz.orda 30lıra falandr ozamn saglam cıkma.varsa alırım yani:) cıkma olsun saglam ve ucuz olsun :cherry:

liseye giderken tatil günü lokantada çalışırdım...daimi müşterileri vardı... birisi gelir rızaa abiii ekmek arası tavuk şiş istiyom her şeyi bol parası az olsun derdi.... oda içine 3-5 küçük parça tavuk koyup gönderirdi... :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar