windy 125 dişli sayısı

öyle bi seçenek yok malesef kardeşim :D ama dediğim gibi motor 5. vitesde redlineye giremeyip bayıyorsa ön dişliyi küçültüğünde motor gücünü daha çok kullanabileceği için hızında artış olabilir. yani anlaması kolay olsun diye basit bir şekilde izah edeyim :D rampada iken son hızın artar kardeşim :D çünkü motor bayılmayacak zıpkın gibi gidecek. ama kısa sürede son hıza çıkıp bağıracak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

motoru değiştirmeyi denesen? yada 150lilik yaptırsan?

kardeş attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez diye düşünüyorum. o kadar masraf edip 2-3 beygir kazanmak. rampada 4 ile değilde 3. vitesde gitmekden daha mantıklı gelmiyor bana :D tabi herkesin kişisel görüşü

öyle bi seçenek yok malesef kardeşim :D ama dediğim gibi motor 5. vitesde redlineye giremeyip bayıyorsa ön dişliyi küçültüğünde motor gücünü daha çok kullanabileceği için hızında artış olabilir. yani anlaması kolay olsun diye basit bir şekilde izah edeyim :D rampada iken son hızın artar kardeşim :D çünkü motor bayılmayacak zıpkın gibi gidecek. ama kısa sürede son hıza çıkıp bağıracak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

kardeş attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez diye düşünüyorum. o kadar masraf edip 2-3 beygir kazanmak. rampada 4 ile değilde 3. vitesde gitmekden daha mantıklı gelmiyor bana :D tabi herkesin kişisel görüşü
valla hocam genelde sehır içi dolasıyorum ve hep rampa.düz yol nadir yani.arada basmak için sahıl yoluna cıukıyoruz.o derece yani :)ama 15 42 deneyecegım olmadı 14 41 deneyecegım.olmadı 14 42.bakalım ney olcak.yarın siparış ederım cuneyt abıden buyuk ıhtımall

bende dişli konusunda pek tatmin olmayan birisiyim :D dükkanda 13 14 15 16 17 dişli var :D ara sıra değiştirir dururum :D apache çok güçlü bir motor. fakat dişli küçük olunca zırt pırt vites değiştirip yüksek devirde kullanmam gerekiyor. dişliyi büyültüncede 5. vites bayılıyor :D adanada neredeyse hiç rampa yok. hatta merkezde gerçekten eğim bile yok denecek kadar. orjinali 13 dişli :D hiç kullanma tarzıma uymuyor. bir süre 16 dişli takıp 5. vites olmadan kulllandığım bile oldu. son hızını çok fazla değiştiremiyorsun her halikarda. mesela 120 yaptıktan sonra motor bayılmaya başlıyor 120 yi geçemiyor. veya 120 yaptığında bütün gücünü kullanmış oluyor yine 120 yi geçemiyor :D mx 10 - 15 km değişiyor diye tecrübe edindim kendime :D

bizde buralarda düz yer arıyoz basmak için :) dişli konusunda beni en çok senın anladıgını düşünüyorum hocam :)

sakın kızmayın dostlar mene :) acaba dişlileri 14 40 yapsak nasıl olur :)

orjinali 15-41 değil mi sizin motorun eğer öğle ise 14-40 yaparsan çekiş artar hız düşer başka birşey olmaz 5 de çok bağırır düzde :D
çekiş ve hız için ne öneriyorsun fatih kardeş...içim rahat değil pek.illa bi oynama yapacam:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar