Üzüleceksiniz ama bakmanız gerek

evet araç kullanmak ne kadar sorumluluk istediğinin kanıtı bu video lar
bence
paylaşım için sağol

Bizde verilen bir klip vardı, beyaz şahin araba ağaca çarpıyordu, ölen ruh göğe çıkarken "sıkıyodu be abi" diyordu. gayri ciddi saçma salak bir şeydi. bu tarz klipleri bence trafikte belli bir ceza pubaı alan herkese zorunlu oalrak izletmek lazım. ehliyet kurslarına konmalı ders olarak.

çok güzel bir canlandırma... gerçek sanıp üzülen arkadaşlar, bunlar klip için özel canlandırmalar. gerçekten kaza anında yaşananlar ama gerçek değil. kim o kadar ayrıntılı kamera koyar da rastgele kaza olur sonra. ama helal olsun adamlara ki bizim memlekette bunca can yitip gitmesine rağmen, bu tür yapımlar yok!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence açmayalım böle konular arkadaşlar
insanlıgın yaptıgı en güzel icatlar bunlar araçlar yani
ama gene insanlıgın yaptıgı hatalardan dolayı ölen insanları görmek enteresan ve üzücü
ama böle konular açıp ancak ve ancak kendi üzerimizde baskı hissetmemize yarar başka bişeye yaramaz

ben açılmaması taraftarıyım bu konuların

Katılıyorum hiç gerek yok:cat:

basarili bi calisma ama kliplerin sonunda AXA sigortaya gelin diyor... reklam kokan hareketler bunlar....

biz duygusal ve egitici yanlarina bakiyoruz, adamlarsa islerini yapip musteri topluyorlar:wiinkk:

paylasim icin tesekurler...

_SuLeYMaN_ arkadaşım lafım size değil.
Bir çok kez bu tür reklamlar verildi ve/veya veriliyordu. Şu an çok nadir bir şekilde veriliyorsa eh işte....
Trafik canavarı logosu bile vardı. Hatta canlandırmalarda şoför,kendisini uyaranlara ''Bize bir şey olmaz dedim !'' diyerek karşılık veriyordu.

Milletimizi bilinçlendirme amaçlı trafik kazalarının ne sebepten kaynaklandığı ve sonuçlarının neler olabileceği gösterildi. Aksini söylemek yanlış olur.

Bu arada paylaşım için sağolun. Star haberde seyretmiştim.

Ben çocukken çok izlerdim eskiden trafik programları vardı. İlk olarak hangi araç geçecek neler yapılacak. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım derlerdi hatırlıyorum ama böylesine etkileyici bir şey gösterilmedi hiç. Bizde gösterilenler çizgi film gibi olan arkadaşımızın da dediği gibi emniyet kemerini takmadığı için ölen adamın sıkıyor be abi demesiydi.

Bu tip insanların duygularına hitab eden ve insanların o filmdeki karakterin yerine kendini koyabileceği reklamlar olsaydı keşke.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bittim :salut: kanım dondu şuan bunları bile güçlükle yazıyorum paylaşım için teşekkürler ders niteliğinde bir video..

İç daraltıcı ama gerçek. Kurallara uymayan binlerce sürücü ile paylaşıyoruz yollarımızı. Uyanık olmalıyız, defansif kullanmalıyız. Ben 2 küçük kız çocuğu babasıyım. Motosiklet kullanırken bunu aklımdan hiç çıkarmıyorum.

mtk

Gerçekten çok etkileyici.. o sahneleri filmlerden kopyala-yapıştır yapmışlar ve aralarına gerçek kaza resimleri koymuşlar..

ama bilgisayarıma virüs ve trojan bulaştı ve buradan bulaştığını sanıyorum. Bakmanızı tavsiye etmiyorum. Dikkatli olun..

daha bu sabah arkadaşı işe bırakmış dönerken diodum bole kendi kendime kendini zorlamana gerek yok ilkay bırak nasıl rahatsan öyle git kendini güvende hissettiğin hız dünyadaki en yüksek hızdır ister 40 ister 200 fark eden bişe yok tırıvı takıldım yolda sonra keyfime göre önüm arkam sağım solum sobe dedim her yerdeki arabaları hızlı hızlı kontrol ede ede sürekli kaza geliyorum demez neticede ki sabah sabah denyonun biri sokaktan çıkarken bana çarpıyordu sanırım arkadaşa sola dönüşlerde açıktan alması gerektiğini öğreten olmamış milimle kurtardım...

çok etkileyici arkadaşlar yol da kaza yapma ihtimalini herzaman göz önönde bulunduralımki azaltalım kazaları yavaş ve dikatlı olalım yaşamak için .

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Efektler çok gerçekçi olmuş.

Bence çok etkili bir film. Emeği geçen herkesi alkışlıyorum. Gavurlar yapıyor abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar