Üzüleceksiniz ama bakmanız gerek

Selam,
Aşağıda linki verilen videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Aşırı hız,Emniyet kemeri takmama,alkollu sürüş,uykusuz sürüş ile ilgili kazalar var
Şok edici görüntüler var ama izlenmesi ve ders alınması gereken bir video.
Lütfen sonuna kadar izleyin ve izletin.
Linki dilediğiniz kişilere göndermenizi dilerim.

http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny

bu sırada maillerde çok geziyor. paylaşım için teşekkürler

bunları izledikten sonra bişe denmiyo yaa
Allah hepimizi korusun :(

bence açmayalım böle konular arkadaşlar
insanlıgın yaptıgı en güzel icatlar bunlar araçlar yani
ama gene insanlıgın yaptıgı hatalardan dolayı ölen insanları görmek enteresan ve üzücü
ama böle konular açıp ancak ve ancak kendi üzerimizde baskı hissetmemize yarar başka bişeye yaramaz

ben açılmaması taraftarıyım bu konuların

Trafik tabelalarida kurallarida egitimide bosa degildir. Altimdaki motorun daha son hizini bile bilmiyorum ve duz trafige kapali bir pist buluna kadar bilmek istemiyorum. Bir omur boyu motor zevkini tatmak istiyorsaniz hayatta kalmaniz gerekiyor bu yuzden de anlik delilikleri bos verip kurallara uyalim. Bir yolcu ucaginin pilotunun hata yapma payi ne kadar sifir ise bizim de motor uzerindeki hata payimiz ayni. Bence bizimde onlar kadar ciddi egitim almamiz sart

arkadaşlar öncelikle paylaşım için tşk (hatta uzun zaman sonra nothing else matters dinlemekte güzeldi)

bilmediğimiz ne var videoda emniyet kemeri bağlamak, alkollü araç kullanmamak, yorgun araç kullanmamak, dikkatsiz araç kullanmamak aşırı hız yapmamak vs....

bunların hepsini biliyoruz. Ama bilmediğimiz veya farkına varamadığımız meydana gelen kazaların sonuçlarını da eklemişler güzel olmuş.

Trafikte Yaptığımız hatalar sadece bizlerin değil diğer insanların da hayatlarını kaybetmelerine sebep olabilir o yüzden kurallara uymak gerekiyor....

bence bu video tv lerde, boş magazin programlarının aralarında devamlı suretle gösterilmeli.

kendimize gelmeliyiz.

özellikle trafik magandalıklarına karşı.

şimdi magandalık derken kendimizi hemen ayırmayalım.

kurallara uymadan artistik yapılarak araç kullanılması magandalıktır.

herkes kendini bilir.

o artistik sonucu ölen bizim bir yakınımızda olabilir diye düşünüp, ona göre trafiğe çıkalım. çocuğu olan bilir bir çocuk ne meşakkatli büyütülüyor. böye pisi pisine ölümü kimse hakketmez.

bu görüntüler akşam star haberde gösterildi çok iyi iş yaptılar tebrik etmek lazım, özellikle telefon yerine yola bakınız! sahnesi çok etkiliydi.

Bahçede oynayan çocuğun üzerine araba geliyor ya o sahnede gözyaşlarımı tutamadım. O çocuğun babasının yerinde olmayı bende kimse de istemezdi. Keşke bizde de böyle reklamlar yayınlansa da sürücülerin dikkati çekilse bu konulara.

tüylerim diken diken oldu...ama gerçekler böyle...allah çektirmesin,yaşatmasın,acısını göstermesin...

her an heryerde cok dıkkatlı olmak gerek yaa..1 anlık olay bunlar...off ıcım daraldı..

Bahçede oynayan çocuğun üzerine araba geliyor ya o sahnede gözyaşlarımı tutamadım. O çocuğun babasının yerinde olmayı bende kimse de istemezdi. Keşke bizde de böyle reklamlar yayınlansa da sürücülerin dikkati çekilse bu konulara.
_SuLeYMaN_ arkadaşım lafım size değil.
Bir çok kez bu tür reklamlar verildi ve/veya veriliyordu. Şu an çok nadir bir şekilde veriliyorsa eh işte....
Trafik canavarı logosu bile vardı. Hatta canlandırmalarda şoför,kendisini uyaranlara ''Bize bir şey olmaz dedim !'' diyerek karşılık veriyordu.

Milletimizi bilinçlendirme amaçlı trafik kazalarının ne sebepten kaynaklandığı ve sonuçlarının neler olabileceği gösterildi. Aksini söylemek yanlış olur.

Bu arada paylaşım için sağolun. Star haberde seyretmiştim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar