Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...

selamlar ben Rahmetli MURAT ın izmirdeki amcaoğluyum sizlere teşekkür edebilmek için üye oldum.

Gerçekten acımız büyük çünkü bu bizim ailenin yaşamış olduğu ilk kayıp ve çok acı bir kayıp genç yaşta ailemizin çılgın çocuğunu kaybettik.

Hepimizin başı sağolsun.

Alper UYGUR

Kardeşim başınız sağolsun..:rendeer:
Söyleyecek, yazacak birşey bulamıyorum.:pr:.Kusura bakmayın..:pale:

mtk

başımız sağolsın :( ona allah'tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ailesinin durumu perişan, allah sabır versin.
Son görevinde onu yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.

Nur içinde yat Murat...

arkadaşlar cenazeye malesef mt olarak fazla bi katılım olmadı. ama gelen arkadaşlardan allah razı olsun..

çok istedim ama olmadı... tekirdağdaydım gelemedim cok istedim ama olmadı..

tahminimce zaten cenazeye katılan mt ci arkadaşların hepsinin üzüldüğü noktalardan biriydi katılımın az olması :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin..toprağı bol olur inşallah..

..Alllah rahmet eylesin vefat eden kardeşimize ..başka söyleyecek kelime bulamıyorum boğazım düğümlendi. inşaallah verdiğimiz bu acı kayıp motorcu camiası için son olur..:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başımız sagolsun tanımıyorum ama sonucta motosikletçi arkadaş allah(cc) aılesıne ve yakınlarına sabirr versin kımseye acı tattırmasın..:salut:

Allah rahmet eylesin ailesinin ve hepimizin başı sağolsun
Rabbim sabır versin hepimize, yeni haberimiz oldu katılımda bulunamadık yaa.

Super Moderator
arkadaşlar hepimizin başı sağolsun şuan aranızda değilim ama siteye girip bişiler yazma gereği duydum ve baştan sona tüm yazılanları okudum
sevdiğim ve beraber sürdüğüm bi dostu kaybetmenin derin acısını yaşıyorum şuan allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin
öyle kötü oldum ki okuduklarımdan yazacak birşey bulamıyorum
allah günahlarını affetsin kardeşimizin
çok üzgün ve çok kötüyüm :salut::salut:

Allah rahmet eylesin. Onunla yalovada tanışmıştım. Sağolsun Eşime para çekebilmesi için yardımcı olmuş. Yalova merkeze götürmüştü. Sahilde de yalnız bırakmamıştı beni. Onunla ilgili hatırladığım bir kaç şey var. Çok güleçyüzlü bir insandı ve çok düzenli olduğundan bahsederdi.O kadar düzenliydiki Onura(eşim) ne olur sende Murat abi gibi düzenli ol demiştim:( Birde hatırladığım şey Onur'un geldiğinde titriyor olduğuydu. Bunu söylemek istemezdim ama ne olduğunu sorduğunda: Çok korktuğunu Murat abinin çok hızlı sürdüğünü söylemişti. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Cenazesine gidemedik ama en azından mezarına gidip bi Yasin okumayı çok istiyorum. Hangi mezarlıktadır. Söylerseniz sevinirim

Allah rahmet eylesin. Onunla yalovada tanışmıştım. Sağolsun Eşime para çekebilmesi için yardımcı olmuş. Yalova merkeze götürmüştü. Sahilde de yalnız bırakmamıştı beni. Onunla ilgili hatırladığım bir kaç şey var. Çok güleçyüzlü bir insandı ve çok düzenli olduğundan bahsederdi.O kadar düzenliydiki Onura(eşim) ne olur sende Murat abi gibi düzenli ol demiştim:( Birde hatırladığım şey Onur'un geldiğinde titriyor olduğuydu. Bunu söylemek istemezdim ama ne olduğunu sorduğunda: Çok korktuğunu Murat abinin çok hızlı sürdüğünü söylemişti. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Cenazesine gidemedik ama en azından mezarına gidip bi Yasin okumayı çok istiyorum. Hangi mezarlıktadır. Söylerseniz sevinirim

ben bugün cenazadeydim sanırım aydınlı köyü mezarlığı yanlış da olabilir.

allah rahmet eylesin.ailesine ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
istanbuldanda, iğrenç,çıldırmış,tahammülsüz,saygısız insanlarla dolu trafiğindende,
her gün üzücü haber almaktanda yorulduk artık..
ne zaman son bulacak..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar