Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...

sürekli birşeyler yazmak istiyorum ama ne yazıcağımı bilmiyorum dualarınızı eksik etmesin

Onu Kırdım çok Pişmanım çok üzgünüm En Son Görüşmemizde Onu Kırdım Beni Görmek Istiyordu Ama Lanet Olası Ben Izin Vermedim :( Yeni Gördüm çok üzgünüm Hala Telefonumda Kayıtlı Ismi Inanamıyorum çok üzgünüm Allah Rahmet Eylesin Yeri Cennet Zaten Biliyorum Toprağı Bol Olsun

Allah geride kalanlara sabir versin. Daha gecen ay yeni motoru ile ilgili yazisini okumustum. Hic tanimadigim sadece bir yazisini okudugum halde kotu haberi alinca cok uzuldum. Allah rahmet eylesin...

merhumun ailesine başsağlığı diler, tüm motorculara we özellikle son zamanlarda CC olarak motorunu değiştiren, buradan tanıştığım yakın arkadaşlarıma dikkatli olmalarını rica ediyorum...daha da dikkatli olun lütfen...

Mersin İl Temsilcisi
ilkkez böle bişy oluyor. konuştuğum bi üyemizin hayatını kaybetmesi gerçektende çok zor geliyor. heleki yüzyüze görüşen arkadaşlarımızın neler hissettiğini daha iyi anlıyorum.

ben ona şunu sormuştum kaza topikinde:

digi_boy26: geçmiş olsun murat kardeşim lastikler eskimii yoksa yolun eğimi dışa doğruydu ondanmı dönemedin?

koruma demiri motosikletinizi korur, korumalarınız ise sizi korur

dizliklerin de olsaymış o dizlerin de olmazdı :9 geçmiş olsun tekrar tekrar .

o da şu cevabı vermişti bana:

muratoygur:Yolun eğimi çok berbattı frenleme esnasında çizgiyide kaybettmiştim, yapacak şey kalmadı anlıyacağın, şileye gidiyoz diye kısa pantolonla gelmiştim

Allah (c.c) mekanını cennet eylesin murat. sen gittin adın kaldı erhan gibi işte.:salut:

düzeltme ek:

motordelisi' Alıntı:
Dün akşam işten dönerken E5 maltepe'deki inanılmaz trafikte kaldım. Kaza olmuş. Kaza yerinden geçerken bir sürü motor görünce durdum, ve kazaya karışanlardan birinin motor olduğunu gördüm. Anlatılana göre beyaz punto motosiklete çarpıyor, motosiklet öndeki otobüsün altına giriyor. Birkaç tane fotoğraf çekebildim, daha sonra polis müdaehele etti. Ben olay yerine vardığımda kuryenin cansız bedeni ambulansa yükleniyordu . Kaskı da vardı. Finansbank kartlarının dağıtımını yapıyormuş. Topcase kırılmış her yere yayılmış. Motosiklette çok fazla hasar yoktu.

Mavi GS500
34 NPC 02

Data kablom yok, akşam ekleacağim..

Allahhtan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.

Tanıyan var mıdır?

Fotoları aktarıyorum. Düzenleme 20.08 18:50

331047866.jpg

331047883.jpg

331047897.jpg

331047908.jpg

bu da son fotosu olsa gerek. :salut:

1001963zo1.jpg

o dönemde muratla aynı motoru kullanıyorduk ve yine o dönemde çok fazla suzuki ve gs500 kazalarındaki artışla ilgili bazı yerlerde yazılar yazmıştım ve o sabah yine elimde simit ve çayımla bilgisayarı açtığımda öğrendim....
çok kötüydü, gerçekten çok kötü...
Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yanından tavlasını eksik etmezdi, gezici kıraathane derdim ona :)

GKN

Vayy güzeller güzeli kardeşim, Rahat uyu Mekanındaa, Buluşucaz elbet bir gün :)
Allahtan gani gani rahmet diliyorum kardeşime, Çok özledik be abi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rahmetlinin topiği yeniden gündeme geldiğine göre , ruhu rahmet istedi galiba ,Allah gani gani rahmet eylesin merhuma..

abi başlıkları hortlatmayın gözünüzü seviyim yüreğime iniyordu...

ben kendisini tanımıyodum kaza tarihindede askerdeydim .gerçekten bir kardeşimizi daha kaybetmek yüreğimizi yakıyor.Allah rahmet eylesin :salut:

ALLAH rahmet etsin geride kalanailesine ALLAH sabır versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

ALLAH rahmet etsin geride kalanailesine ALLAH sabır versin
:salut:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar