Arkadaşlar şimdi Ümmet kardeşimle tlfda konuştum,kendisi iyi durumda.Tekirdağ
gezisinden dönüşte asfaltı kazıdıkları bir bölgede arka tekerlek kaymış ayağı
motorun altında kalmış çizikler var dedi,birde bileği burkulmuş alçıya almışlar.
Ümmet kardeş dualarımız seninle,biran önce iyileşip aramıza dönmeni temenni
ederim.Türkiye yolları seni bekliyor:rendeer:
hakan abicim çok teşekkür ederim telden arayp durumum hakkında bilgi aldığın için ,hepiniz çok iyisiniz.inan abi şuan kazayı unuttum duygu deniznde boğuluyorum.türkiyenin heryerinden tel olsun,özelden olsun,forumdan olsun,msn den olsun geçmiş olsun mesajları alıyorum.herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.allah onları korusun.
Ümmet Abime çok geçmiş olsun diyorum..
Ve Ümmet Abimizle ilgilenen O Güzel Arkadaşlarada sonsuz teşekkürler..
Tekrarını yaşamamak dileğiyle..
ümidim sağol ya çok iyisin telden aradın merak etmişin şimdi daha iyiyim.tek dileğim motorumla birlikte tekrar aranıza dönmek.
Çok geçmiş olsun yaa. Çok üzüldüm tez zamanda iyileştim haberini bekliyoruz. Geçmiş olsun Ümmet abi
sağol gökhan üzülcek durum yok haber veriyorum .ben iyileştim
Geçmiş olsun sevgili ağbimiz. Bir an önce iyileşip seni tekrar aramızda görmek isteriz allah acil şifalar versin. :rendeer:
sağolasın değerli kardeşim çokyakında aranızdayım.
AHHH be ümmet baba türkiyenin yollarını bitirdin kaç defa şimdide yolları dişlemeyemi kalktın geçmiş olsun yedin yolları yedin GEÇMİŞ OLSUN
hayrola cengiz sevindinmi üzüldünmü bilelimyani

:queen:sağol izmire ve ailene selam,cerene iyi bak.
Çok geçmiş olsun ümmet abi...allah beterinden saklasın...şükür çok önemli bişeyin yok...daha dün faruk'la birlikteyken telden konuşmuştuk...başlığı görünce şok olmuştum ilk başta...neyse kısa zamanda düzelirsin inşallah...kendine dikkat et...:rendeer:
sağol bülent evet önemli birşey yok.bu sevindirici yakında binerim motora ama bugün aranızda olamamak dokunuyor bana.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
teşekkür ederim düşünmen yeter.
Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla küçük bir kaza, en kötüsü böyle olsun.
evet kardeşim ufak ve önemsiz bi kaza,teşekkürler.
bununla geçmiş olsun ümmet abi daha buraya gelecen paça yiyecegiz....
sağol aydemir evet sırf paça için gelcem oraya