TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar sabah veya aksam jikleyle motoru kac bin devirde isitmak iyi.3000 devir kisa suremi 1500 devir uzun sure isitmak mi iyi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ısıtmaya gerek yok. yolda ısınır. tabi dizel değilse

Simdiden catlicam meraktan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Koruma demirlerinden yapmasin yada amartisorun disindaki yayi zirildiyodu o olabilir yada en iyisi sat gitsin al bi cbf :)

yok o yayı ayarladım bi göstergenin ordaki camdan geliyo onu biliyorum zaten bide eksantrik işte dinledim baktım 7 binde çıtır çıtır yapıyor gene. sokacam tekerine bu motorun yaza kadar binmiycem satıcam yazın kurtulcam bırakıcam motoruda hee iyice çinli gibi oldu cumartesi bu sorunu çözemezlerse bırakıcam valla ilana koycam artık nolur bilemem. cbr alalım dedim ama yok almadı bende aldım bunu başıma bela oldu :) cbr takaslı apacheee var

yok o yayı ayarladım bi göstergenin ordaki camdan geliyo onu biliyorum zaten bide eksantrik işte dinledim baktım 7 binde çıtır çıtır yapıyor gene. sokacam tekerine bu motorun yaza kadar binmiycem satıcam yazın kurtulcam bırakıcam motoruda hee iyice çinli gibi oldu cumartesi bu sorunu çözemezlerse bırakıcam valla ilana koycam artık nolur bilemem. cbr alalım dedim ama yok almadı bende aldım bunu başıma bela oldu :) cbr takaslı apacheee var

hallederiz sıkıntı yok satalım sen ben birer cbr alalım lokman abide alır 3 tane olunca indirim yaparlar belki :p

çok fark yok arada ya önemli değil takma kafana o kadarda. asıl sorun şu 13 liralık birşey yüzünden şimdi gopro almayı düşünüyorum aklıma kurtlar girdi hoşuma gitti çünki bu olay benim.. nerden aldım ben bu kamerayı ya şimdi ister istemez bi 500 600 tl kaçıcak bize :D

abi bende ufaktan başlayım dedim belki hatırlarsın sj1000 ısmarlamıştım kargoda sünnet edilmiş :)bakalım ben neler yapıcam daha çok şu trafik canavarlarını egmye ihbar etmek adına alıyorum bunu:)benim korktuğum nokta go pro işi:)

abi bende ufaktan başlayım dedim belki hatırlarsın sj1000 ısmarlamıştım kargoda sünnet edilmiş :)bakalım ben neler yapıcam daha çok şu trafik canavarlarını egmye ihbar etmek adına alıyorum bunu:)benim korktuğum nokta go pro işi:)

evet ya zaten seni takip ediyordum o yüzden. bi kısmet olmadı sj1000 yorumların. çok güzel bir çekimi var geniş açısıda süper. şuan ben gopro üzerinde profesör oldum resmen :) white edition silver black ediiton flaan herbirini ezberlerdim özelliklerini. Ve kararım silver editionda kaldı. Hero 3 lerin süper gece çekimi var ve 1080p de 170 derece açı ile çekim yapıyor. 2,5 3 saat kadar ortalama çekim. bana fazla bile :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
apache için özel üretim sperlik yapsam alır mısınız

evet ya zaten seni takip ediyordum o yüzden. bi kısmet olmadı sj1000 yorumların. çok güzel bir çekimi var geniş açısıda süper. şuan ben gopro üzerinde profesör oldum resmen :) white edition silver black ediiton flaan herbirini ezberlerdim özelliklerini. Ve kararım silver editionda kaldı. Hero 3 lerin süper gece çekimi var ve 1080p de 170 derece açı ile çekim yapıyor. 2,5 3 saat kadar ortalama çekim. bana fazla bile :)

almışken en iyisi hangisiyse onu al abi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar