Engin olum en çokta senden tirsiyorum![]()
Aman diyim o zaman ben gelmiyim tutamayabilirim kendimi
Engin olum en çokta senden tirsiyorum![]()
Simdiden catlicam meraktan
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Koruma demirlerinden yapmasin yada amartisorun disindaki yayi zirildiyodu o olabilir yada en iyisi sat gitsin al bi cbf![]()
ısıtmaya gerek yok. yolda ısınır. tabi dizel değilse
selam beyler makinayı sattıgımdan beri uğramıyordumnasıl özeniyorum siz genclere
![]()
yok o yayı ayarladım bi göstergenin ordaki camdan geliyo onu biliyorum zaten bide eksantrik işte dinledim baktım 7 binde çıtır çıtır yapıyor gene. sokacam tekerine bu motorun yaza kadar binmiycem satıcam yazın kurtulcam bırakıcam motoruda hee iyice çinli gibi oldu cumartesi bu sorunu çözemezlerse bırakıcam valla ilana koycam artık nolur bilemem. cbr alalım dedim ama yok almadı bende aldım bunu başıma bela olducbr takaslı apacheee var
onu sordum iste hani ben ustumu dizligimi falan giyerken gecen zamanda kac binde olmali jikle devriİsitmaya gerek olmaz mi ya motoru yaz kisvisitmak gerekir aksi takdirde alirsin motoru eline
valla jıkle olduğu için 3000 devirdede ısıtsan zararı olacağını zannetmiyorum ama bu sabah benim de aklıma geldi aynı soruonu sordum iste hani ben ustumu dizligimi falan giyerken gecen zamanda kac binde olmali jikle devri
neyse artik ortasi 2000 2500 herhaldevalla jıkle olduğu için 3000 devirdede ısıtsan zararı olacağını zannetmiyorum ama bu sabah benim de aklıma geldi aynı soru![]()
hallederiz sıkıntı yok satalım sen ben birer cbr alalım lokman abide alır 3 tane olunca indirim yaparlar belki![]()
Cbf 150 candir ben baska bisi demiyom![]()
çok fark yok arada ya önemli değil takma kafana o kadarda. asıl sorun şu 13 liralık birşey yüzünden şimdi gopro almayı düşünüyorum aklıma kurtlar girdi hoşuma gitti çünki bu olay benim.. nerden aldım ben bu kamerayı ya şimdi ister istemez bi 500 600 tl kaçıcak bize![]()
abi bende ufaktan başlayım dedim belki hatırlarsın sj1000 ısmarlamıştım kargoda sünnet edilmişbakalım ben neler yapıcam daha çok şu trafik canavarlarını egmye ihbar etmek adına alıyorum bunu
benim korktuğum nokta go pro işi
![]()
evet ya zaten seni takip ediyordum o yüzden. bi kısmet olmadı sj1000 yorumların. çok güzel bir çekimi var geniş açısıda süper. şuan ben gopro üzerinde profesör oldum resmenwhite edition silver black ediiton flaan herbirini ezberlerdim özelliklerini. Ve kararım silver editionda kaldı. Hero 3 lerin süper gece çekimi var ve 1080p de 170 derece açı ile çekim yapıyor. 2,5 3 saat kadar ortalama çekim. bana fazla bile
![]()