Bu arada bazi arkadaslarda ben varim diye gelmiyolar herhalde
İsmi lazim degil baş harfi nihat ( celikatli )
İkinci harfi ne abi tahmin edelim
Bu arada bazi arkadaslarda ben varim diye gelmiyolar herhalde
İsmi lazim degil baş harfi nihat ( celikatli )
İkinci harfi ne abi tahmin edelim)
Ben nerdeyim ark benide unutmussunuz alevli eksoz unutulurmu be
Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abiKendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun
Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...
1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Nihat (Abi seni mutlaka bekliyoruz
10. Ümit (bizim semtten bir arkadaş)
11. Rumelian
12. Kim bu şanslı 10 numara adam![]()
????
İkinci harfi (i) hadi bulun bakalim
Bi arkadas vardi oda gezilere katilmayi cok istiyor fakat denk gelmiyor demisti
Rumelion nicklimiydi rusyaya gidip geliyorum felan denisti
İnsallah oda gorur etkinligi
Siz yinede yazin onu
Engin sen yazsana ben cepten yaziyom
İsmini bilmiyom ama sen rusyali yaz
La birde beykozlu vardi tabii aldi fazeri ugramaz buralara![]()
Yarın gidicem sürate ilgin için teşekkürler. Çok canımı sıkmaya başladı bu akşamda farkettim arada arka stop sönüyo frene basınca fren lambası ve çakarlar çalışıyo nedendir anlamadım...Sabri bugün Sürata gittim seni aradım açmadın ilyas ustaya sordum çıkma egsoz varmış elinde bu arada zırıltı sesi koruma demirindenmiş alet o kadar titriyor ki demir dayanmıyorKaan senin evraklar dosyada yoktu ama sen git istediğin parçayı takacaklar garantiden değiştirecekler.Bu foruma üye Serkan abi var bizim burada oturur kendileri motorsiklet tamircisidir kendisi onun yanına uğradım ve phılıps 35 watt h4 beyaz ampul bulmuş kağıthanede bir yerden p ampulu deneyen oldu mu bir de elinde http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay bu sistemden vardı apachelere de olur dedi aydınlatması güzeldi
Bu arada kumkapı nere Ramazan abinin evi nere çok ters değil mi ya benim aklıma üsküdar sahil geldi Boğaz köprüsünün altı manzara müthiş orada hem karşıda yaparsak daha iyi gibime geliyor çünkü ızgara çay toplanma derken baya baya olur...
herkese iyi akşamlar benim motor 35 40 km arası kafa sallıyor küçük bir tank tokatlaması gibi düşünün acaba rulman mı bozuldu
Sabri bugün Sürata gittim seni aradım açmadın ilyas ustaya sordum çıkma egsoz varmış elinde bu arada zırıltı sesi koruma demirindenmiş alet o kadar titriyor ki demir dayanmıyorKaan senin evraklar dosyada yoktu ama sen git istediğin parçayı takacaklar garantiden değiştirecekler.Bu foruma üye Serkan abi var bizim burada oturur kendileri motorsiklet tamircisidir kendisi onun yanına uğradım ve phılıps 35 watt h4 beyaz ampul bulmuş kağıthanede bir yerden p ampulu deneyen oldu mu bir de elinde http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay bu sistemden vardı apachelere de olur dedi aydınlatması güzeldi
Bu arada kumkapı nere Ramazan abinin evi nere çok ters değil mi ya benim aklıma üsküdar sahil geldi Boğaz köprüsünün altı manzara müthiş orada hem karşıda yaparsak daha iyi gibime geliyor çünkü ızgara çay toplanma derken baya baya olur...
benim sorum arada kaynamış fikri olan var mı
35 watt ampulü ben kullanıyorum bendeki 55 wattla aynı aydınlatmayı verdi orjinal 35likle kör gibi geziyormuşuz
Markası phılıps mı nerden aldınız ?
evet philips ben aliexpres.comdan aldım linkini vereyim ptt kargo yüzünden 1 ayda elime geçti sadece 16 günde 5 kmlik yoldan getirdiler
http://www.aliexpress.com/snapshot/267793246.html
Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abiKendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun
Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...
1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Mukureis
10. Rumelian
11. Kuroscu
12. ????
Bende bu siteden kamera aldim hd80 urun postaneye gitlrer girmez bana ulasti cunku postanede arkadasim calisiyordu sag olasin rengi beyaz mi ampulun