TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geziye katılmak isteyen arkadaşlar kendini eklerse sevinirim tlf'dan zor oluyor

İkinci harfi ne abi tahmin edelim :))

İkinci harfi (i) hadi bulun bakalim :)

Bi arkadas vardi oda gezilere katilmayi cok istiyor fakat denk gelmiyor demisti

Rumelion nicklimiydi rusyaya gidip geliyorum felan denisti

İnsallah oda gorur etkinligi
Siz yinede yazin onu

Engin sen yazsana ben cepten yaziyom
İsmini bilmiyom ama sen rusyali yaz :)

La birde beykozlu vardi tabii aldi fazeri ugramaz buralara :)

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi :) Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun :) Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Nihat (Abi seni mutlaka bekliyoruz
10. Ümit (bizim semtten bir arkadaş)
11. Rumelian
12. Kim bu şanslı 10 numara adam :) :) ????

Belki bir kaç kişi daha ekleye bilirim

İkinci harfi (i) hadi bulun bakalim :)

Bi arkadas vardi oda gezilere katilmayi cok istiyor fakat denk gelmiyor demisti

Rumelion nicklimiydi rusyaya gidip geliyorum felan denisti

İnsallah oda gorur etkinligi
Siz yinede yazin onu

Engin sen yazsana ben cepten yaziyom
İsmini bilmiyom ama sen rusyali yaz :)

La birde beykozlu vardi tabii aldi fazeri ugramaz buralara :)

Nihat galiba buldum :)) rusyali arkadasin nicki rumelian diye hatirliyorum ismini bilmiyorum malesef :( beykozlu gelir ya nolcak bendede cakma cbf 1000 var :) :)

Sabri bugün Sürata gittim seni aradım açmadın ilyas ustaya sordum çıkma egsoz varmış elinde bu arada zırıltı sesi koruma demirindenmiş alet o kadar titriyor ki demir dayanmıyor :) Kaan senin evraklar dosyada yoktu ama sen git istediğin parçayı takacaklar garantiden değiştirecekler.Bu foruma üye Serkan abi var bizim burada oturur kendileri motorsiklet tamircisidir kendisi onun yanına uğradım ve phılıps 35 watt h4 beyaz ampul bulmuş kağıthanede bir yerden p ampulu deneyen oldu mu bir de elinde http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay bu sistemden vardı apachelere de olur dedi aydınlatması güzeldi
Bu arada kumkapı nere Ramazan abinin evi nere çok ters değil mi ya benim aklıma üsküdar sahil geldi Boğaz köprüsünün altı manzara müthiş orada hem karşıda yaparsak daha iyi gibime geliyor çünkü ızgara çay toplanma derken baya baya olur...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çıkma egzoz apache mi. kaç para

Sabri bugün Sürata gittim seni aradım açmadın ilyas ustaya sordum çıkma egsoz varmış elinde bu arada zırıltı sesi koruma demirindenmiş alet o kadar titriyor ki demir dayanmıyor :) Kaan senin evraklar dosyada yoktu ama sen git istediğin parçayı takacaklar garantiden değiştirecekler.Bu foruma üye Serkan abi var bizim burada oturur kendileri motorsiklet tamircisidir kendisi onun yanına uğradım ve phılıps 35 watt h4 beyaz ampul bulmuş kağıthanede bir yerden p ampulu deneyen oldu mu bir de elinde http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay bu sistemden vardı apachelere de olur dedi aydınlatması güzeldi
Bu arada kumkapı nere Ramazan abinin evi nere çok ters değil mi ya benim aklıma üsküdar sahil geldi Boğaz köprüsünün altı manzara müthiş orada hem karşıda yaparsak daha iyi gibime geliyor çünkü ızgara çay toplanma derken baya baya olur...
Yarın gidicem sürate ilgin için teşekkürler. Çok canımı sıkmaya başladı bu akşamda farkettim arada arka stop sönüyo frene basınca fren lambası ve çakarlar çalışıyo nedendir anlamadım...

arkadaşlar siz geziyi netleştirin bende gelmek isterim cumartesi akşam tam olarak yazarım

herkese iyi akşamlar benim motor 35 40 km arası kafa sallıyor küçük bir tank tokatlaması gibi düşünün acaba rulman mı bozuldu

benim sorum arada kaynamış fikri olan var mı

35 watt ampulü ben kullanıyorum bendeki 55 wattla aynı aydınlatmayı verdi orjinal 35likle kör gibi geziyormuşuz

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi :) Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun :) Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Mukureis
10. Rumelian
11. Kuroscu
12. ????