Tamam sorarımilyasa sorsana çıkma egzoz düşmüşmü? sabri soruyo de:cherry:
slm arkadaşlar bu tvs lerde titreşimden dolayı koruma demirinin kırıldığını biliyormuydunuz ön koruma demirnin üst bağlantı kısmında yada arkadaşla bana denk geldi sadece bu kırılma işi.
benimki de kırıldı..
İnşallah benim ki de kırılmıştır![]()
:queen::queen::queen:
senin makına temiz..sıkıntı yoktur merak etme..
En nefret ettiğim sadece şu motorsiklette aşırı pipiriklilik şu huyuma uyuz oluyorum ota boka sese en kötü kurguyu tasarlıyorum kafam da![]()
Evet farkındayım ses artmaya başladı kıçı başı oynamaya başladı benim ateş 'inzaten km ilerledikçe motorun sesi sürekli değişiyor..5000km'deyken motorun sesi farklıydı 15000kmye geldi daha farklı oldu 20000de daha farklı:cherry:
Evet farkındayım ses artmaya başladı kıçı başı oynamaya başladı benim ateş 'inbu gidişle elvada diyecem akülü motor alacam sessiz sessiz gidecem )
![]()
km arttıkça daha iyi yürüyor ama makına:cat: verme apacheyi ellere pişman olursun, ağlarsın ama çok geç olur.. örnekleri mevcut (Bknz. selo9115)![]()
Bu zırıltı da sürekli gelmiyor 7000 devirden sonra geliyor akşama servis e götürecem gene ya baktım da bulamadım zırıltı sesini :cat:
satayım ona hemen motorumu inazuma ile kafa kafaya takas edelim
![]()
Gel ben akşam 6 gibi orada olurum hem çözelim senin şu garanti işiniBeraber gidelim servise bende egsoz ayarını yaptırıyım karburatörden mi yapılıyo boğulu tigeri taktığım için bi devirde sürekli gidince pata pata boğuluyor eksantrik sesini dinletiyim istersen akşamabi türlü gelmiyor garantiden
valla eder..çokta özlemiştir kırmızı Apacheyi![]()
İyi akşamlar arkadaşlar, yazılara gözüm takıldı motorda yatmadan 125 basıyor falan demişler. Kaç kilo bu arkadaşlar merak ettim. Benim zaten ön disk sürtüyor geçmedi ayar oldum. Motor çalışmazken park ediyorum gidondan sesler geliyor ama kablo sesleri falan gıcır gıcır normaldir herhalde. gidon özellikle sola dönükken fren yağı göstergesi de full oluy
or zaten, o zaman ön disk daha da bi sürtüyor. disk yamuk değil bu arada baktım. Bi arkadaş cevap yazmıştı teşekkür ederim geç olarak.[/QUO
sayın abım 70 kıloyum motorun hızlanması dusuk gıbı gelıyor bu anlattıgım olaydan sonra bole olmaya basladı belkıde benm pımpırıklıgımdendır=)hava sartlarından olabılırmı pekı.ama kafama takılan hava ayar vıdasını kapattıgımda motor normal calısmaya devam edıyor bu normalmı pekı
Gel ben akşam 6 gibi orada olurum hem çözelim senin şu garanti işini
---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
![]()
![]()
![]()
![]()
ön disk sürtmesi bendede oluyo bazen hız konusuna gelınce senın motorda sorun yok motorun 120 gormesi için rüzgar falan olmaması lazım, 100-110 arasıdır motorun hızı benım mkotorla enson 145 gordum ama nasıl ön dişliyi 14 yaptım rampa aşağı motorun üztüne kapandım zaten başka turlu cıkması ımkansız sonuçta 150 ccİyi akşamlar arkadaşlar, yazılara gözüm takıldı motorda yatmadan 125 basıyor falan demişler. Kaç kilo bu arkadaşlar merak ettim. Benim zaten ön disk sürtüyor geçmedi ayar oldum. Motor çalışmazken park ediyorum gidondan sesler geliyor ama kablo sesleri falan gıcır gıcır normaldir herhalde. gidon özellikle sola dönükken fren yağı göstergesi de full oluy
or zaten, o zaman ön disk daha da bi sürtüyor. disk yamuk değil bu arada baktım. Bi arkadaş cevap yazmıştı teşekkür ederim geç olarak.[/QUO
sayın abım 70 kıloyum motorun hızlanması dusuk gıbı gelıyor bu anlattıgım olaydan sonra bole olmaya basladı belkıde benm pımpırıklıgımdendır=)hava sartlarından olabılırmı pekı.ama kafama takılan hava ayar vıdasını kapattıgımda motor normal calısmaya devam edıyor bu normalmı pekı
km arttıkça daha iyi yürüyor ama makına:cat: verme apacheyi ellere pişman olursun, ağlarsın ama çok geç olur.. örnekleri mevcut (Bknz. selo9115)![]()