TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar bu tvs lerde titreşimden dolayı koruma demirinin kırıldığını biliyormuydunuz ön koruma demirnin üst bağlantı kısmında yada arkadaşla bana denk geldi sadece bu kırılma işi.

sbr

En nefret ettiğim sadece şu motorsiklette aşırı pipiriklilik şu huyuma uyuz oluyorum ota boka sese en kötü kurguyu tasarlıyorum kafam da :)

zaten km ilerledikçe motorun sesi sürekli değişiyor..5000km'deyken motorun sesi farklıydı 15000kmye geldi daha farklı oldu 20000de daha farklı:cherry:

zaten km ilerledikçe motorun sesi sürekli değişiyor..5000km'deyken motorun sesi farklıydı 15000kmye geldi daha farklı oldu 20000de daha farklı:cherry:
Evet farkındayım ses artmaya başladı kıçı başı oynamaya başladı benim ateş 'in :) bu gidişle elvada diyecem akülü motor alacam sessiz sessiz gidecem :)

sbr

Evet farkındayım ses artmaya başladı kıçı başı oynamaya başladı benim ateş 'in :) bu gidişle elvada diyecem akülü motor alacam sessiz sessiz gidecem ):)

km arttıkça daha iyi yürüyor ama makına:cat: verme apacheyi ellere pişman olursun, ağlarsın ama çok geç olur.. örnekleri mevcut (Bknz. selo9115) :p

Bu zırıltı da sürekli gelmiyor 7000 devirden sonra geliyor akşama servis e götürecem gene ya baktım da bulamadım zırıltı sesini :cat:

Beraber gidelim servise bende egsoz ayarını yaptırıyım karburatörden mi yapılıyo boğulu tigeri taktığım için bi devirde sürekli gidince pata pata boğuluyor eksantrik sesini dinletiyim istersen akşama :) bi türlü gelmiyor garantiden

Beraber gidelim servise bende egsoz ayarını yaptırıyım karburatörden mi yapılıyo boğulu tigeri taktığım için bi devirde sürekli gidince pata pata boğuluyor eksantrik sesini dinletiyim istersen akşama :) bi türlü gelmiyor garantiden
Gel ben akşam 6 gibi orada olurum hem çözelim senin şu garanti işini

---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

valla eder..çokta özlemiştir kırmızı Apacheyi:p

:) :) :) :)

İyi akşamlar arkadaşlar, yazılara gözüm takıldı motorda yatmadan 125 basıyor falan demişler. Kaç kilo bu arkadaşlar merak ettim. Benim zaten ön disk sürtüyor geçmedi ayar oldum. Motor çalışmazken park ediyorum gidondan sesler geliyor ama kablo sesleri falan gıcır gıcır normaldir herhalde. gidon özellikle sola dönükken fren yağı göstergesi de full oluy
or zaten, o zaman ön disk daha da bi sürtüyor. disk yamuk değil bu arada baktım. Bi arkadaş cevap yazmıştı teşekkür ederim geç olarak :).[/QUO

sayın abım 70 kıloyum motorun hızlanması dusuk gıbı gelıyor bu anlattıgım olaydan sonra bole olmaya basladı belkıde benm pımpırıklıgımdendır=)hava sartlarından olabılırmı pekı.ama kafama takılan hava ayar vıdasını kapattıgımda motor normal calısmaya devam edıyor bu normalmı pekı

İyi akşamlar arkadaşlar, yazılara gözüm takıldı motorda yatmadan 125 basıyor falan demişler. Kaç kilo bu arkadaşlar merak ettim. Benim zaten ön disk sürtüyor geçmedi ayar oldum. Motor çalışmazken park ediyorum gidondan sesler geliyor ama kablo sesleri falan gıcır gıcır normaldir herhalde. gidon özellikle sola dönükken fren yağı göstergesi de full oluy
or zaten, o zaman ön disk daha da bi sürtüyor. disk yamuk değil bu arada baktım. Bi arkadaş cevap yazmıştı teşekkür ederim geç olarak :).[/QUO

sayın abım 70 kıloyum motorun hızlanması dusuk gıbı gelıyor bu anlattıgım olaydan sonra bole olmaya basladı belkıde benm pımpırıklıgımdendır=)hava sartlarından olabılırmı pekı.ama kafama takılan hava ayar vıdasını kapattıgımda motor normal calısmaya devam edıyor bu normalmı pekı
ön disk sürtmesi bendede oluyo bazen hız konusuna gelınce senın motorda sorun yok motorun 120 gormesi için rüzgar falan olmaması lazım, 100-110 arasıdır motorun hızı benım mkotorla enson 145 gordum ama nasıl ön dişliyi 14 yaptım rampa aşağı motorun üztüne kapandım zaten başka turlu cıkması ımkansız sonuçta 150 cc

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Zuzu iyidir sen bakma bunlara japondan sasma olum zuzu da cinli dimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar