TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ön disk sürtmesi bendede oluyo bazen hız konusuna gelınce senın motorda sorun yok motorun 120 gormesi için rüzgar falan olmaması lazım, 100-110 arasıdır motorun hızı benım mkotorla enson 145 gordum ama nasıl ön dişliyi 14 yaptım rampa aşağı motorun üztüne kapandım zaten başka turlu cıkması ımkansız sonuçta 150 cc

EYVALLAH VALLA SİZLER BOYLE KONUSUNCA İÇİM RAHATLIYOR ALLAH CC. HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...;)

evet arkadaşlar apache egsoz alev çıkartma :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel. ama bulanık çıkmış

evet arkadaşlar apache egsoz alev çıkartma :queen:

http://www.youtube.com/watch?v=HygrqhXhi9U[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=HygrqhXhi9U" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">
shark daha deli bağırıyor ama bi yerden sonra kafa ütüler diye düşünüyorum tigeri boşamı taktık :)" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Tiger ayri ozellkile kaan inki kiyas bile edlilemez
Fakat pahali
Shark biraz daha ucuz ve daha çok bağirmakta

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Gezilerde mangal yerine sucuklari bununla kizartmayi düşünüyorum :):):)

Ben memnunum valla polis görünce vitesi çekiyorum yukarıya susuyo :) arkaya çanta demirine sürekli yanan çakar koydum güzel oldu pilli yalnız :)

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi :) Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun :) Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Nihat (Abi seni mutlaka bekliyoruz
10. Kim bu şanslı 10 numara adam :) :) ????

Ramazan kimdir tanimiyorum ben bir tanitsaniz ya :) kumkapida guzel bir yer varmidir hem ayrica niye bu kadar bilindik ve yakin bir yer sectiniz ?

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi :) Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun :) Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Alican
6. Engin
7. Kaan
8. Serhat
9. Veysel (Ama kesin değil dedi)

Erol abi duzelttim :)

1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Nihat (Abi seni mutlaka bekliyoruz

Küçükcekmece deilmiydi :) Erol abi sensiz olurmu ya kim müzik dinleticek bize :D bayram abi gelirmi acep :) Sertacla Özkanda gelir heral yoksa kim teker yapicak bize :D he bide Güner vardi oda geliyormu

can listeye benide ekleyiverin yoğun kar yagisi olmassa geliyorum.hem apache zincir yaglama sisteminide denemis olurum (el yapimi tabiki)

Bu arada bazi arkadaslarda ben varim diye gelmiyolar herhalde
İsmi lazim degil baş harfi nihat ( celikatli )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar