Cok amacli minik bir kamera youtube bak baya videosu varyok normal renk bende 1 sene oldu bu ilçeye taşınalı yerini öğrendim artık beklemicem kendim gidip alırım hd 80 dediğiniz nasıl bişey
Cok amacli minik bir kamera youtube bak baya videosu varyok normal renk bende 1 sene oldu bu ilçeye taşınalı yerini öğrendim artık beklemicem kendim gidip alırım hd 80 dediğiniz nasıl bişey
Bir arkadaşa bakıp çıkıcam ben :queen:La birde beykozlu vardi tabii aldi fazeri ugramaz buralara![]()
Cok amacli minik bir kamera youtube bak baya videosu var
Cagrı kartı unutmassın gelirken bekliyoruz satıs yok deponu cizer ben yapmadim diyip sucu seloya atarımBir arkadaşa bakıp çıkıcam ben :queen:
Gelmeye çalışacağım. Yarın netleşir durum.
Serhat valla kamera guzel cekim yapiyo gorenler cok sasiriyo ama ben bununla yetinemice. Valla tadini aldim bikere hafta sonu senin sayende gopro hero3 alcam ikinci el)
9 dolar diyor doğru mu![]()
Sabri bugün Sürata gittim seni aradım açmadın ilyas ustaya sordum çıkma egsoz varmış elinde bu arada zırıltı sesi koruma demirindenmiş alet o kadar titriyor ki demir dayanmıyorKaan senin evraklar dosyada yoktu ama sen git istediğin parçayı takacaklar garantiden değiştirecekler.Bu foruma üye Serkan abi var bizim burada oturur kendileri motorsiklet tamircisidir kendisi onun yanına uğradım ve phılıps 35 watt h4 beyaz ampul bulmuş kağıthanede bir yerden p ampulu deneyen oldu mu bir de elinde http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay bu sistemden vardı apachelere de olur dedi aydınlatması güzeldi
Bu arada kumkapı nere Ramazan abinin evi nere çok ters değil mi ya benim aklıma üsküdar sahil geldi Boğaz köprüsünün altı manzara müthiş orada hem karşıda yaparsak daha iyi gibime geliyor çünkü ızgara çay toplanma derken baya baya olur...
motordaydım serhat tam açtım sen kapadın galiba..ben dedim senin motorda sıkıntı yoktur diye. ben bi ilyasla konuşayım eyv saol:rendeer:
Evet demiştinya birşey daha soracam bu rolanti ayarladığımız yer var ya onun altında ki keçelerde yağ vardı acaba terleme mi yaptı dün sildim orayı güzelce bugün birşey yok acaba keçeler patlasa çok yağ akar mı
![]()
keçede sıkıntı yok rahat olbenimkinde de oluyor. benzin buharına toz yapışıyor diye tahmin ediyorum.
![]()
![]()
nedir benim bu keçelerden çektiğim
evet haklısınsenin keçelerden çektiğin bişey yok. senin problem kuruntu yapmanda![]()
Sertaç varya daha kutusunu açığ bakamadım ama düm bizim gürol abi çekim yapmış gayet görüntü iyi de ama onun ki 10 dakika 10 dakika çekiyormuş senin ki de öyle mi
---------- Post added at 08:18 ---------- Previous post was at 08:16 ----------
http://www.aliexpress.com/item/MD80-Bracket-Clip-Black-Sports-Video-Camera-Mini-DVR-Camera-Mini-DV-Drop-Ship-With-Tracking/1307788448.html
Bize 13 tl ye geldi![]()
tüh kazık yedik 9 dolara aldım bende![]()
Olum pazar gunu benle dalga gecenin lastigini keserim
Ne oldugunu solemem supriz![]()
Simdiden catlicam meraktanOlum pazar gunu benle dalga gecenin lastigini keserim
Ne oldugunu solemem supriz![]()
Koruma demirlerinden yapmasin yada amartisorun disindaki yayi zirildiyodu o olabilir yada en iyisi sat gitsin al bi cbfServise gittim eksantrik mili değişti fakat o çıtırdı sesi hala gelmekte ara ara gaz kesince hız 70-80 çıtırtılar gelmekte hala başka bi sebebi olabilirmi acaba ?