apache için özel üretim sperlik yapsam alır mısınız
Estetik güzel bir şey olursa ben alırım.
almışken en iyisi hangisiyse onu al abi![]()
evet aslında benimde tercihim öyle olcak almışken bi kere alıncak. bakarsın black edition alırım ama önce elimdeki Canon550D fotograf makinemi satmak zorundayım. elimde gereksiz duruyor. 1200 e vermeyi düşünüyorum haberin olsunbelki tanıdığa satarım çiziksiz tertemiz makine yabancılara gitmesin.
abi şu sıralar sıkışık olmasam ben alırdım yeminle prof galiba ama önümde motosikletin sigortası arabanın sigortası+kaskosu ve bakımı varr:
H.sonu da hava böyle olursa ne yapacağız? Mangal olucak mı?
Nereye gidiyoruz nedir plan ?
La benim biladeri niye yaznadiniz![]()
Kaan okumadın mı sen? Haberin yok mu?
Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...
1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Alican
6. Engin
7. Kaan
8. Serhat
9. Veysel (Ama kesin değil dedi)
10. Mukureis
11. Rumelian
12. Kuroscu
13. Mustafa
14. ????
La benim biladeri niye yaznadiniz![]()
İple cekiyorum pazarı
Arkadaşlar planda söyle bir değişikliliğe gidelim dedik Kumkapı ile Ramazan abinin evi birbirine zıt olduğu için buluşmayı da Anadolu yakasında yapmak daha mantıklı geldi.Malumunuz şilenin tadı damagımızda kaldı Şile de olur Beykoz civarlarında bir yerlerde olur.Çağrı belki bilir Beykozda mangal yapacağımız yerleri![]()
Abi o artık uğramaz buraya Fazer 6 topiğindedir oOlabilir anadolu kavaği olabilir
Beykozlu duy sesimizi ayarla hadi biseyler
Cok tirsiyorum
Neyse şey benim işim vardi galiba şey ben gelmesemmi acaba
Şey kem küm engin şey ben şey nasil anlatsam ee kem küm ee cbf ee şey ee kem küm ben şey felan
Neyse offf nedir bu yaaaa offf![]()
Arkadaşlar planda söyle bir değişikliliğe gidelim dedik Kumkapı ile Ramazan abinin evi birbirine zıt olduğu için buluşmayı da Anadolu yakasında yapmak daha mantıklı geldi.Malumunuz şilenin tadı damagımızda kaldı Şile de olur Beykoz civarlarında bir yerlerde olur.Çağrı belki bilir Beykozda mangal yapacağımız yerleri![]()