TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

almışken en iyisi hangisiyse onu al abi:)

evet aslında benimde tercihim öyle olcak almışken bi kere alıncak. bakarsın black edition alırım ama önce elimdeki Canon550D fotograf makinemi satmak zorundayım. elimde gereksiz duruyor. 1200 e vermeyi düşünüyorum haberin olsun :) belki tanıdığa satarım çiziksiz tertemiz makine yabancılara gitmesin.

evet aslında benimde tercihim öyle olcak almışken bi kere alıncak. bakarsın black edition alırım ama önce elimdeki Canon550D fotograf makinemi satmak zorundayım. elimde gereksiz duruyor. 1200 e vermeyi düşünüyorum haberin olsun :) belki tanıdığa satarım çiziksiz tertemiz makine yabancılara gitmesin.

abi şu sıralar sıkışık olmasam ben alırdım yeminle prof galiba ama önümde motosikletin sigortası arabanın sigortası+kaskosu ve bakımı var:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siperlik için 2 seçenek var ya lazerde kesilip elde kıvırılacak ya da makinede kalıptan çıkacak.
şekil olarak da gene 2 seçenek var. ya orjinal camın yerine takılacak ya da üstüne sabitlenecek.
şuan birkaç üreticiden fiyat bekliyorum.

Nereye gidiyoruz nedir plan ?

Kaan okumadın mı sen? Haberin yok mu?

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Alican
6. Engin
7. Kaan
8. Serhat
9. Veysel (Ama kesin değil dedi)
10. Mukureis
11. Rumelian
12. Kuroscu
13. ????

La benim biladeri niye yaznadiniz :)

Unuttum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

Kaan okumadın mı sen? Haberin yok mu?

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Alican
6. Engin
7. Kaan
8. Serhat
9. Veysel (Ama kesin değil dedi)
10. Mukureis
11. Rumelian
12. Kuroscu
13. Mustafa
14. ????

Ekledimmmm :) :)

arkadaşlar pazar günü başka bir gezi planı oluştu başka zaman inşallah sizlerleyim

Arkadaşlar planda söyle bir değişikliliğe gidelim dedik Kumkapı ile Ramazan abinin evi birbirine zıt olduğu için buluşmayı da Anadolu yakasında yapmak daha mantıklı geldi.Malumunuz şilenin tadı damagımızda kaldı Şile de olur Beykoz civarlarında bir yerlerde olur.Çağrı belki bilir Beykozda mangal yapacağımız yerleri :)

Arkadaşlar planda söyle bir değişikliliğe gidelim dedik Kumkapı ile Ramazan abinin evi birbirine zıt olduğu için buluşmayı da Anadolu yakasında yapmak daha mantıklı geldi.Malumunuz şilenin tadı damagımızda kaldı Şile de olur Beykoz civarlarında bir yerlerde olur.Çağrı belki bilir Beykozda mangal yapacağımız yerleri :)

Olabilir anadolu kavaği olabilir
Beykozlu duy sesimizi ayarla hadi biseyler

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Birinden birini iptal mi edelim? İkisini beraber mi yapalım, nasıl edelim bir beyin fırtınası yapalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar