TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Serhat valla kamera guzel cekim yapiyo gorenler cok sasiriyo ama ben bununla yetinemice. Valla tadini aldim bikere hafta sonu senin sayende gopro hero3 alcam ikinci el :))

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bir arkadaşa bakıp çıkıcam ben :queen:

Gelmeye çalışacağım. Yarın netleşir durum.
Cagrı kartı unutmassın gelirken bekliyoruz satıs yok deponu cizer ben yapmadim diyip sucu seloya atarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------

Len Beni istemiyonuz mu yine yok isim gelmiyorum len

Serhat valla kamera guzel cekim yapiyo gorenler cok sasiriyo ama ben bununla yetinemice. Valla tadini aldim bikere hafta sonu senin sayende gopro hero3 alcam ikinci el :))

Sertaç varya daha kutusunu açığ bakamadım ama düm bizim gürol abi çekim yapmış gayet görüntü iyi de ama onun ki 10 dakika 10 dakika çekiyormuş senin ki de öyle mi

---------- Post added at 08:18 ---------- Previous post was at 08:16 ----------

9 dolar diyor doğru mu :)

http://www.aliexpress.com/item/MD80-Bracket-Clip-Black-Sports-Video-Camera-Mini-DVR-Camera-Mini-DV-Drop-Ship-With-Tracking/1307788448.html
Bize 13 tl ye geldi :)

sbr

Sabri bugün Sürata gittim seni aradım açmadın ilyas ustaya sordum çıkma egsoz varmış elinde bu arada zırıltı sesi koruma demirindenmiş alet o kadar titriyor ki demir dayanmıyor :) Kaan senin evraklar dosyada yoktu ama sen git istediğin parçayı takacaklar garantiden değiştirecekler.Bu foruma üye Serkan abi var bizim burada oturur kendileri motorsiklet tamircisidir kendisi onun yanına uğradım ve phılıps 35 watt h4 beyaz ampul bulmuş kağıthanede bir yerden p ampulu deneyen oldu mu bir de elinde http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay bu sistemden vardı apachelere de olur dedi aydınlatması güzeldi
Bu arada kumkapı nere Ramazan abinin evi nere çok ters değil mi ya benim aklıma üsküdar sahil geldi Boğaz köprüsünün altı manzara müthiş orada hem karşıda yaparsak daha iyi gibime geliyor çünkü ızgara çay toplanma derken baya baya olur...

motordaydım serhat tam açtım sen kapadın galiba..ben dedim senin motorda sıkıntı yoktur diye. ben bi ilyasla konuşayım eyv saol:rendeer:

motordaydım serhat tam açtım sen kapadın galiba..ben dedim senin motorda sıkıntı yoktur diye. ben bi ilyasla konuşayım eyv saol:rendeer:

Evet demiştin :) ya birşey daha soracam bu rolanti ayarladığımız yer var ya onun altında ki keçelerde yağ vardı acaba terleme mi yaptı dün sildim orayı güzelce bugün birşey yok acaba keçeler patlasa çok yağ akar mı :)

sbr

Evet demiştin :) ya birşey daha soracam bu rolanti ayarladığımız yer var ya onun altında ki keçelerde yağ vardı acaba terleme mi yaptı dün sildim orayı güzelce bugün birşey yok acaba keçeler patlasa çok yağ akar mı :)

keçede sıkıntı yok rahat ol:) benimkinde de oluyor. benzin buharına toz yapışıyor diye tahmin ediyorum.

Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...

1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Alican
6. Engin
7. Kaan
8. Serhat
9. Veysel (Ama kesin değil dedi)
10. Mukureis
11. Rumelian
12. Kuroscu
13. ????

Erol abi kusura bakma Mukureis'le rumelia'ında eklemek için ilk mesajdan alıntı yaptım karıştı o yüzden. Listede adın olmasa ne olur abi sanki, gönlümdesin sen benim :rendeer: :mrgreen:

Arkadaşlar lütfen gelmek isteyen kişiler isimlerine kendileri eklerse daha iyi olur. Telefondan giriyorum zor oluyor :pr:

Sertaç varya daha kutusunu açığ bakamadım ama düm bizim gürol abi çekim yapmış gayet görüntü iyi de ama onun ki 10 dakika 10 dakika çekiyormuş senin ki de öyle mi

---------- Post added at 08:18 ---------- Previous post was at 08:16 ----------

http://www.aliexpress.com/item/MD80-Bracket-Clip-Black-Sports-Video-Camera-Mini-DVR-Camera-Mini-DV-Drop-Ship-With-Tracking/1307788448.html
Bize 13 tl ye geldi :)

tüh kazık yedik 9 dolara aldım bende:)

tüh kazık yedik 9 dolara aldım bende:)

çok fark yok arada ya önemli değil takma kafana o kadarda. asıl sorun şu 13 liralık birşey yüzünden şimdi gopro almayı düşünüyorum aklıma kurtlar girdi hoşuma gitti çünki bu olay benim.. nerden aldım ben bu kamerayı ya şimdi ister istemez bi 500 600 tl kaçıcak bize :D

Servise gittim eksantrik mili değişti fakat o çıtırdı sesi hala gelmekte ara ara gaz kesince hız 70-80 çıtırtılar gelmekte hala başka bi sebebi olabilirmi acaba ?

Olum pazar gunu benle dalga gecenin lastigini keserim
Ne oldugunu solemem supriz:):)
Simdiden catlicam meraktan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Servise gittim eksantrik mili değişti fakat o çıtırdı sesi hala gelmekte ara ara gaz kesince hız 70-80 çıtırtılar gelmekte hala başka bi sebebi olabilirmi acaba ?
Koruma demirlerinden yapmasin yada amartisorun disindaki yayi zirildiyodu o olabilir yada en iyisi sat gitsin al bi cbf :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar