sisybar yaptırcam altan motor nerdeeeee.... tel. yada...şimdiden teşekürler..
Hehhehee, sayfanın sol üst köşesine bak hocam
sisybar yaptırcam altan motor nerdeeeee.... tel. yada...şimdiden teşekürler..
altan motorun yerini öğrenmek isteyen varsa her cumartesi vakit buldukça gidiyorum anadolu yakası e-5 üzerinde buluşup yol gösterebilirim
bu arada başka bir site buldum http://www.ibike.com.hk/ biraz inceleyin bakalım
100 hong kong doları yaklaşık 17,75 ytl ye denk geliyor
gts kullanım klavuzunu Altan motordan cd şeklinde almıştım ellerinde vardı.
sisybar bende mevcut isteyen olursa hafta sonu gösterebilirim...
akü olayına birşey diyemeyeceğim muadil kullanıp problem yaşanırsa daha büyük sıkıntı verir. benim düşüncem...
cumartesi var mı altan a doğru uzayacak olan ....
ona göre geçeceğim ...
valla motor 19.000 kmde ve akünün ömrü bitmiş ndn bu kadar pahalı bende anlamadım ama başka bişi uyduraazmıyız acaba böle ucuzlardan fln bi zararı olurmu acaba motora?
Blackpanther hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler![]()
Şimdiden hayırlı olsun.ben sıfırını 7.100 e aldım biraz daha zorlarsan sıfır alabilirsin.veya aldığım yerde 15bin kmde siyah var bir tane 5.250 istiyorlar.Selam Arkadaşlar,
Muhtemel yeni bir GTS 250 kullanıcısı olacağım.Şu an 2. el 4000 kmde buldum fiyat 6150.Sizce fiyat nasıl.Daha uygununu bulabilirmiyim acaba?
Sevgiler
Teşekkür ederim.
motoru yağmurda alacağım demekki motorlu günlerim bereketli geçecek...
Şimdiden hayırlı olsun.ben sıfırını 7.100 e aldım biraz daha zorlarsan sıfır alabilirsin.veya aldığım yerde 15bin kmde siyah var bir tane 5.250 istiyorlar.
Ama tercih ve bütçe ayarlaması sana bağlı tabi.
saygılarımla
Hayırlı Olsun.Kazasız belasız sürüşler.
Bu arada baktığım Gts çok temiz 0 gibi.15bin biraz fazla değilmi?0 için ne fiyat veriyorlar.Bilemedim!Dün akşama kadar piaggio X9 ile gts 250 arasında gidip geliyordum.Hatta parkormanda gidip bütün piaggioları denedim.Uzun süre uğraştı arkadaş benle piaggio için.En son bana sym'nin artık getirilmeyeceğini falan söyledi.O anda canım çok sıkıldı.Fakat forumu bulduktan sonra neşem yerine geldi ben ne düşünüyorum neye cevap arıyorsam buldum.Allah hepinizden razı olsun.Aranızda olmak için can atıyorum.
Sevgiler