- Motosikleti
- 2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
- Konu Yazar
Patron Alsancak bölgesinde birkaç ay önce "motordan memnun musun?" diye soran biriyle karşılaştıysan,o benimBen sym de parça sorunu yaşamadım şu ana kadar. Ne istediysem 2-3 günde geldi. Arızalanıp yolda bırakmadı hem kuryede hem uzun yolda kullanıyorum. Anlayacağın biraz hırpalıyorum motoru çalışırken ister istemez, ona rağmen hiç sorun çıkartmadı. Yakıt olarak ortalama 4.5 lt 140 km yakıyorum şehir içi. Bazı arkadaşlar daha fazla gittiğini söylüyor ama en fazla 4.7 lt 160 km gördüm yakıt olarak. Kullanış tarzıyla alakalı olabilir genellikle orta devirlerde kullanıyorum ama hızlı kaldırıyorum. Dün varyatörü temizlettirdim parça gerekirse getirtiyim önceden görelim diye. Sadece kayışta ufak bir kaç çatlak vardı onu sipariş edicem. Çin motorundan geçiş yaptım kafam çok rahat şu an.
Yahu adam iş için kullanıyorum diyor, bundan iyi operasyonel test mi olur... Benim gibi haftada bir gün binen adam ancak kağıt üzerinde bilgileri aktarır.
Kayış çatlakları ihmal edilmesin. Piyasada ölçüsü uygun 2 seviye Bando kayış var. Fiyatı uygun olanın maalesef sahtesi de çok. Dikkatli olmakta fayda var.
Yakıtın 3.2lt / 100km , az değil ama çok uçuk ta değil.
Birazdan uzun camı sökmeye gidiyorum, kimseden sağlıklı geri bildirim alamadım. Deflektör takıp orjinal camla deneyeceğim.