arkadaşlar bişey sorcam 2 gün önce ön balataları degiştim sbs marka neyse taktık ön freni sıkınca sanki iki demir bir birine degiyor gibi inanılmaz bir sürtünme sesi geliyor ve acayip toz oluyor disk yani toz derken balatanın tozu adamı aradım adam bana balatanın alışacagını söledi aama inanmadım çünkü inanılmaz sürtünme sesi geliyor sıkınca sizde neden başınıza geldimi böle bişey
En büyük selam sizlerin üzerine olsun.Bir süredir devam eden yavaşlarken stop etme sorunumu 10 dakikalık bir temizleme operasyonuyla halleden FEVZİ USTA ya buradan tekrar ellerine sağlık diyorum.Burada bir kaç arkadaşın başında bu sorun vardı zannediyorum.Bir çok kez motorum stop etmişti ve istenmedik pozisyonlarda kalmıştım,tereddütlü bir ruh haletiyle motoru kullanmak ,acaba yavaşlarken yine stop edecek mi diye sürmek gerçekten çok tehlikeli.Önce benzin aldığım yeri değiştirmiştim fakat aynı sorun devam edince ben de servise gitme kararı aldım.(tabiki Deniz kardeşime de buradan ayrıca teşekkür ediyorum her telefonla aramamda bana verdiği bu sorunla ilgili tavsiyelerden dolayı:rendeer![]()
şimdi baktım disk i çizmiş yarın götürüp geri vericem gerekirse kavga edicem buz motor dan aldım ama anladım ki ben para etmez sıfır balata freni bir sıkıyorum herkez bana bakıyor şimdi diskim çizildi degişmem mi gerek
arkadaşlar bende 2004 model burgman 400 buldum bi tane ve alma aşamasındayım .. motor istanbulda bi galeride.. istanbuldan bi arkadaşımı görmesi için oraya gönderdim sağolsun yardımcı oldu yalnızca motoru çalıştırırken anahtarı sonuna kadar değdirmen gerekiyor muş yani on konumunda sonuna kadar değdirmen gerekiyormuş .. arkadaşım söyledikten sonra adama bu problemi sordum sorun olmadıgını söyledi.... zaten suzuki yetkili satıcısı alacagım kişi ama.. yinede sormak istiyorm sizce bu sorun nedendir ? bende bu duruma göre alıcam makineyi...
Kontakla ilgili bişey diyemeyeceğim. "On" konumunda nasıl sonuna kadar değdirmek gerekiyor tam anlamadım. Normalde anahtar "ON" konumuna aldığınızda marş basmaya hazırsınızdır.
Ayrıca, alacağınız motor 20 bin civarında ise debriyaj balatasının, kayışın, değişip değişmediğini öğrenin. Özellikle debriyaj balatası 20-21 bin de biter, kayışın 24 binde değişeceği belirtilir ama 28 binde bile değiştirmeden binen var. Ayrıca varyatöre ve içindeki bagaların durumuna da baktırsanız iyi olur. Kullanıma bağlı olarak bunlarda eskimiş olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Sevgili Arkadaşlar,
6.000 km. bakımlarınız ve devamında gelen 12-18.000 km. bakımlarınız için sizlere özel 80 YTL işçilik ücreti, değişen parçalarınız için, nakit ödemede %10 iskonto ve World kartınıza vade farksız 4 taksit kampanyamız başlamıştır. Kampanyamız 06.12.2008 tarihine kadar geçerlidir.
Bilgilerinize sunarız.
Altan Motor
Tel: 0216 306 2319 / Yol Yardım Tel: 0549 306 2319