- Konu Yazar
Tamam ozaman bin 1 ay, hevesini al, sonra takas yapalım..
Gsxr1000 tabiiki yakışır ama sv-650s daha bi yakışır bence![]()
Tamam olur
Tamam ozaman bin 1 ay, hevesini al, sonra takas yapalım..
Gsxr1000 tabiiki yakışır ama sv-650s daha bi yakışır bence![]()
Tamam olurseni mi kıracam ama motoru sana vermeden önce 1 tur bin sonra karar ver sv-650s ye benzemez ön teker inmiyo bi türlü n yaptıysam
![]()
Daha önce kullandım biliyorum
Sv yi de hafife almasan diyorum.. Fena teker yapar söyliyim![]()
2003 model 16400 km de sadece sağ granajda beyaz kısımda boya var bi parça o kadar lastik %50 motor saat gibi fazla basamadım yol müsait değildi yalova bursa arası 295 e kadar çıktı eh fena değilhızlanması iyi fiyatı 14 e aldım. ama piyasası araştırdım 16 çıvarı sıkışmış satıyodu denk geldi aldım bilmiyorum pahalımı veya hesaplımı zamanla göreceğiz !
gökhan abi görüyorumda hergün geziyorsun valla :mrgreen: hala uğrican yanıma haaa :queen:
hayırlı olsun yeni motorun harbiden dehşet bişeymiş :cat:Allah kaza bela göstermesin..
En son çektigim resimler ..... ( 1 saat oldu ) :cherry:
![]()
Mono kapak da yakışıyoo zaten bi kafa dengi artçı bulamadım !! artçıydı dimi receing gibi olmasında :queen:
http://byfiles.storage.live.com/y1p...JTMlyF34yHgrDHMWNcmekLZesGYcgNmMOdiZQCyhH3bm0
Bugün geçtim özellikle sana geliyodum baktım işin var girmedim inş. allah ömür verdikçe görüşeceğiz ....
2003 model 16400 km de sadece sağ granajda beyaz kısımda boya var bi parça o kadar lastik %50 motor saat gibi fazla basamadım yol müsait değildi yalova bursa arası 295 e kadar çıktı eh fena değilhızlanması iyi fiyatı 14 e aldım. ama piyasası araştırdım 16 çıvarı sıkışmış satıyodu denk geldi aldım bilmiyorum pahalımı veya hesaplımı zamanla göreceğiz !
Tamam olurseni mi kıracam ama motoru sana vermeden önce 1 tur bin sonra karar ver sv-650s ye benzemez ön teker inmiyo bi türlü n yaptıysam
![]()