Skullhunter'in Düğün ResimLeri ve YorumLarı

Loft;
Güzel Türk delikanlısı diyorum senin gibi atak kardeşlerime.
Çok gençken ben de senin gibiydim.

Tepkilerin hoşuma gidiyor.
Haksızlığa tahammülün yok.
Bırak kendini,başkasına yapılan bir haksızlığa bile ateşin üstüne yürürsün.
Nerden biliyorum?
Kendimden.:)

Fakat yıllar insana tepkiyi vereceğin zamanı ayarlamayı da öğretiyor.
Ateş sönmüyor.
Hep aynı ateş.
Ama tecrübe, zamanını beklemeyi ve sabretmeyi yavaş yavaş ve sindire sindire öğretiyor ateşli ve cüretkar bünyeye.

Benim nacizane tecrübelerim bana bu olayla ilgili şunu söylüyor.
Utanmaz utanmazdır.
Sen ne söylersen söyle bu onu değiştirmez.
Utanacak adam zaten sen bir şey yazmadan da utanacaktır.
Bazı önceliklerinin, değerlerinden baskın çıkması karşısındaki zayıflığından hicap duyacak, kendini kötü hissedecektir.

Yani her iki gurup içinde kendini yormaya gerek yok.

İnsanların öncelikleri vardır.
Bu öncelikler onu ya adam eder, ya da bokun içine sürükler.
Her bir birey birbirinden farklı karakterlere sahip ve birbirinden farklı yaşıyor.
Bunlardan her biri için doğru olan yolu bizim belirlememiz ve gösterebilmemiz zaten imkansız.
Bu nedenle müdahale edemeyeceğimiz ve katkıda bulunamayacağımız şeyler için bu kadar sıkıntı yaratmanın gereği yok.

Bu gün öyle ya da böyle birlikte bir hayatı paylaşmaya adım atan iki kardeşimiz için en önemli gündür.
Onların birinci önceliği bu imzayı atabilmekti.
Yani kimse olmasa da bunun bir önemi yoktu.
Bu nedenle üzüntüye,sıkıntıya gerek yok.

Sevenler kavuşmuş.
Bundan büyük mutluluk olur mu hiç?

Bize düşen şey nedir biliyormusunuz?

Onları tek başına aşamayacakları bir problemle karşılaştıklarında yalnız bırakmamak...

Onlar bu gün zaten yalnız kalmak istiyorlar.:wiinkk:

Bu konuyu çok büyüttüğünüzü düşünüyorum arkadaşlar...
Zaten başkanı sevenler , onu bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen arkadaşları , düğünde olmuşlardır.
Gerisi ne sizi ne beni ilgilendirmez.
Orada birbirinden alakasız 100 kişi olsa ne olur , bu çifti gerçekten kutlamaya gelmemişlerse?
Önemli olan az ama öz çoğunluk.
Söz verip de gelemeyenleri bilmem , beni de ilgilendirmez.
Ama burada adamdır-değildir tartışması biraz ağıra kaçıyor gibime geliyor.
Kimse keyfinden gelicem deyip de boşver bu gün de evde televizyon izleyeyim dememiştir.
Insanların geçerli sebepleri olduklarına inanıyorum.
Ben çok istedim gelmeyi , fakat benim de sebeplerim vardı gelemedim.
Ben bu mesajı kendime bir cevap olarak yazmadım , genel olarak yazdım.
Zaten Erhan-Damla çiftini müsait olduklarında bizzat kutlamaya gideceğim...
Önemli olan kaç şakşakçı gelmiş (gerçekten sevip , orada bulunmuş insanlardan bahsetmiyorum) değil , önemli olan onların ömür boyu mutlulukları...
Ben de onlara ömür boyu mutluluk diliyorum :cat:

söliyeceğim şu 2 nizinde yüreğinize elinize sağlık..

Benim tek derdim şu ben gelicem orada olucam diyipde gelmeyenler oldu..

Neyse biz dostları olarak yanındaydık Erhan ve DamLa'nın. Onlar mutluu olsun yeter bize.. Nasipse pazarteside tüm resimler eklenmiş olur siteye..

Super Moderator
Loft öyle deme; sen de fotoğraflarda göründüğünden daha güzelsin..::winkwink :p

İlk mesajda esip de yağmamışsın:p, işe yarasın bari tüm fotoğrafları eklesene oraya..:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bile sol bilekte 4 kırık, bir platin, saplama bi demir, sag elde tendom yıpranması bi hatun ve bir cocukla geldim :queen:

peki hala saglammısın hanım oturmadı galiba bilgisayarın başına galıba dur ben ona kısa yol atayımda aramasın marmok topigini :queen::queen::queen:

Ben daha çok resim istiyorum lastikler havada uçuşmasını istiyorum,

ne bu şddet bu celal relax mode: P

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neyi boş vericem abi.. Adammı millet ya insan mı..

5000 bini anca burada bir bayan çıkar bana motor kullanmayı öğretmek isteyen varsa gelsin şu saatte orada buluşalım die bir başlık açarsa kırılır..

o zaman neler olur gitde gör.. Ulan!! Ulan!! Ulan!! Söylecek çok şey varda bugun ki o güzelliğin o mutlu tablonun üstüne..

ilkde sen gidersin kulanmayı ogreymeye degilmi :queen:

Ulen ne güzel gittik , tebrik ettik , konvoy yaptık , eğlendik..
Hala ne canınızı sıkıyosunuz gelicem dediler gelmediler diye..
Vardır işte herkesin kendince bir sebebi..
Fotoları, videoları atın artık..

Damla ve Erhan arkadaşımıza bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Ayrıca dügüne katılan ve fotolarla videolarla biz kalvye başındakilerinde bu mutlu günü görmesini saglanayan arkadaşlara çok teşekkür ederim( eldeki tüm fotoları istiyoruz ekleyin şunları uleynnn:queen:)

Sizlere ömür boyu mutluluklar dilerim:rendeer:Gerçi fırsat bulup da gelemedim ama kusura bakmayın(gelecem ben diyip de gelmeyenlerden değilim hee:)).İnşallah ilk buluşmada yüzyüze de tebrik ederim:rendeer:

Artık dün dünde kaldı ,diyecek tek şey kaldı , gelenden de gelmiyenden de Allah razı olsun. Çiftlerinde mutluluğu daim olsun

Son düzenleme:
Ulen ne güzel gittik , tebrik ettik , konvoy yaptık , eğlendik..
Hala ne canınızı sıkıyosunuz gelicem dediler gelmediler diye..
Vardır işte herkesin kendince bir sebebi..
Fotoları, videoları atın artık..

tecavüzcü hyo yakalanmış ümit:)

korkmana gerek kalmadı:queen:

Super Moderator
Aramızda istemediğimiz, kapıdan kovup bacadan giren, dışladığımız, yok saydığımız fazer600 bile Adana'dan kalktı da geldi..:p

Yarın açsın biri başlık şurada buluşuyoruz die.. Ama bayan olucak.. Yalakalık yapıcak die.. en az 50 kişi gelir..

:silent::silent::silent::silent:

loft bu ne sinir arkadaşım :pale: öle her geliyorum deyip gelmeyenleri düşünsem ve kızsam ; bu güne kadar gerçekleştirdiğim organizasyonların genelinde bütün siteye küsmem gerek.... Bu sanal sitelerin gerçeği, 50 kişi geliyorum der 15 kişi gelir... Üzme kendini bu kadar... Ben Skull u pek tanımam ömrüm boyunca 2 dk kadar ayak üstü görmüşlüğüm vardır ama eminim ki gelen kişiler onu fazlasıyla mutlu etmiştir yada belki nikah heyecanı ile farkında bile değildir :cherry: resimleri ilk yazına eklede görelim bakalım nasıl konvoy yapmışsınız

Resimlerin devamı................

Erhan'nın bıcırık kızı bilem geldi beyaaa Maşallahhhhh

Cem ile Mert'in kaybolduğu andır Nikah salonu puffffff

peki hala saglammısın hanım oturmadı galiba bilgisayarın başına galıba dur ben ona kısa yol atayımda aramasın marmok topigini :queen::queen::queen:

Yapacagınızı yaptınız :queen:
Simdi sıra bende elime koz gecmesin valla gorursunuz siz :p

olurmu abicim ya.. bu festival orada muhabet var..
burada ne var bir adamın nikahı.. Ama şöle bir gerçek var ki buradaki tüm arkadaşlıkları hepsi o adam sayesinde kurdu.. Emin ol döndüğünde tek diyeceği laf geldiğiniz için tşkler olur.. Çünki o adamlığını biliyor..

Ya abi motoruna atlasa gelse 15 dk..

İştemisin Al 15 dk izin gel.. Gkn bilirsin benim hafta sonu çıkmamım ne kadar zor olduğunu.. İşten önemli burada bir dostluk var.. Bir güzellik var..

Yarın açsın biri başlık şurada buluşuyoruz die.. Ama bayan olucak.. Yalakalık yapıcak die.. en az 50 kişi gelir..

Sedat bu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Özellikle bayanların açtığı topikler konusunda.Yaklaşık 3,5 senelik benim gözlemlerimde bundan ibaretti ama şunu iyi bilki sen bunları söylesende söylemesende yinede değişen birşey olmayacak. Önceki zamanlarda bende bu konuları çok kafama takar düşünür ve değiştirmeye çalışırdım ama şimdi önemsemiyorum bile. Çoğu üyelerin sanal yüzleri ile gerçek yüzleri malasef birbirinden çok farklı.Bencede Görkem'in de söylediği gibi orda kuru kalabalık 50 tane şakşakcı olması yerine gerçekten seven ve gönül veren dostlarının orda olması bence onu daha fazla mutlu etmiştir.Konuyu uzatmanın gereği yok boşver herkes kendinden sorumludur. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar