Skullhunter'in Düğün ResimLeri ve YorumLarı

damla hanımı bu arkadası sokaktan kurtardığı ve adam ettiği için çok teşekkür ediyoruz resimdeki hali çok içimi acıttı :mrgreen: malum sokakta kalmıs çocuk cağız sahilde yatıyor :mrgreen: insallah damlayıda kızdırmazda soluğu sokakta almaz :mrgreen:

Her niyese lem arkiler :)

Konu uzamasın iyice
RESİMLER NERDE KARDEŞİMMM:cherry:
HALİS ABİ VDEOLAR NOLDU AĞAMMM KURBANIN OLAMMM:p

resimler ve videolar anca pazartesi hepsi ekLenecak arkadaşlar..

Her niyese lem arkiler :)

Konu uzamasın iyice
RESİMLER NERDE KARDEŞİMMM:cherry:
HALİS ABİ VDEOLAR NOLDU AĞAMMM KURBANIN OLAMMM:p

teker videoları millet görecek hava atacan dimi caaaakaaalll :p

Son düzenleme:
resimler ve videolar anca pazartesi hepsi ekLenecak arkadaşlar..

teker videoları millet görecek hava atacan dimi caaaakaaalll :p

Ne alnka kardeşim senin bu acı lafların beni rencide ediyor şerefizim :cherry::cherry:
Görmeyen arkler görsün dedim kalbin fesat senin benim hava ile civa ile işim olmaz canım:mrgreen::mrgreen:

Cipin yanında karınca kalıyoz lem havamız olsa nolur hem :p:p

Ne alnka kardeşim senin bu acı lafların beni rencide ediyor şerefizim :cherry::cherry:
Görmeyen arkler görsün dedim kalbin fesat senin benim hava ile civa ile işim olmaz canım:mrgreen::mrgreen:

he stopide yerleştiriyordum ama az daha sana arkadan :p

düğün arabası kiminmiş gerçekten 403 otobüs gibi yaa =)))

Son düzenleme:
erhan kardeş sana ve eşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim imkan olsaydı bu mutlu gününüzde bu mutluluğu sizlerle paylaşsaydık selamlar

Damla ile Erhan'ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyor, nikaha gelemediğim için özür diliyorum... :rendeer:

Yavaşşşş sıkışma :mrgreen: Stopi yapıos kardeşi ağır gel sende :p

Paranın gözü kör olsun vascoo ağlayan kimse para onda biliyosun :cherry:

Ağlayan kaçtane arki var bizde o cip onun işte :p

nası yani kim ağlıyo :D sedatın olamaz herhalde :D hiç ağlarken görmedim :silent:

Adana İl Temsilcisi
genç çiftlere,bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.sevgilerimle.

Öncelikle , DAMLA ve ERHAN çiftine bir kez daha ömür boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum. O gülen yüzünüz ve gözleriniz hep parlasın..

Vee LOFT kardesim öfkene haklılıklarına katılıyorum. Fakat birde madalyonun diger yüzü diye degerlendir diyorum. Az ve özlükten yanayım bende..Gerisi hiç önemli degil kardesim..Erhan senin verdigin tepkiyi vermezdi eger suana kadar yazmıs olsaydı..Ama sonuc olarak oda herseyin farkında..

mutluluklar diliyorum ikinize de.. damlayla tanısabılseydık anlatırdım ona da evlenmemnın ne demek oldugunu ama vakıt olmadı neyse yasayarak ogrenecek:)

COK MUTLU OLUN...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ömür boyu mutluluklar dilerim :)

resimleri dügüne gelenler görebiliyo .. özel link atmış loft tekrardan eline saglık ...

( proxy ayarlarınızla oynamayın )

evli çifte bi ömür boyu mutluluklar diliyorum.

loft bu özel link konusunda söylemek istediğim çok şey var ama neyse senin yaptığının motor kardeşliğiyle alakası yok bence bundan sonrada herkez seninki gibi yapsın o zaman buluşmalara gelenler resimleri görebilsin sitede tam bi guruplaşma yaşansın istediğiniz buysa eyvallah :farao::farao:

evli çifte bi ömür boyu mutluluklar diliyorum.

loft bu özel link konusunda söylemek istediğim çok şey var ama neyse senin yaptığının motor kardeşliğiyle alakası yok bence bundan sonrada herkez seninki gibi yapsın o zaman buluşmalara gelenler resimleri görebilsin sitede tam bi guruplaşma yaşansın istediğiniz buysa eyvallah :farao::farao:

yok kardeşim öle bişi şaka yapıyorlar yaa =)))

yok kardeşim öle bişi şaka yapıyorlar yaa =)))

peki link olayı şaka diyelim ya söyledikleri bi bayan şu saatte şurda buluşalım dese 50 kişi gidermiş bu tür konuşmaları bu siteye yakıştıramadım ben nice anlamlı buluşmalarını gördük bu sitenin 29 ekim gibi :farao:

Arkadaşlar gelende gelemeyende sağolsun boşverin. Önemli olan yeni evlenen çiftlerin mutluluğu değilmi.? Onlar da arkadaşlarıyla gayet mutlu görünüyorlardı :) Muhtemelen sitenin en çömez üyesi olarak bende oradaydım iyikide oradaymışım çok güzel geçti, gelemeyenlerin üzülmesi lazım bide biz üstlerine gitmeyelim ağlarlar :) Patron ve Patroniçeye mutluluklar
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu önemli gündede dijital dünyanın dijital duygularının sahteliği ön plana çıkmış,ne diyelim konuşulacak bişey yok,çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim:rendeer:

peki link olayı şaka diyelim ya söyledikleri bi bayan şu saatte şurda buluşalım dese 50 kişi gidermiş bu tür konuşmaları bu siteye yakıştıramadım ben nice anlamlı buluşmalarını gördük bu sitenin 29 ekim gibi :farao:

29 ekimle Skull'un düğününü bir tutamazsın herhalde ?!

bu bayan olaylarının hepsi yaşandı zamanında hepsi gerçek var olan seyler yalana yalan deriz gerçeğe gerçek.

boş konusulan 1 laf yok bu topicte.

Bu önemli gündede dijital dünyanın dijital duygularının sahteliği ön plana çıkmış,ne diyelim konuşulacak bişey yok,çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim:rendeer:

nerden öğreniyon lan böle sözler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar