sport touring tavsiyesi

Motosikleti
trident 660
Selamlar, ilk motorum ktm duke 250 idi. sonra, su anki motorum olan triumph trident 660 (2025) modeline gectim. aslinda motordan cok memnunum ama hem uzun yola cikabilmek hem de cantada esya vs tasiyabilmek icin sport touring gecmek istiyorum ama %90 yine sehir icinde kullanacagim. boyum 1.75

butce 700-800k

motordan beklentilerim
1 - sehir icinde dur-kalk trafikte ayagimi yakmasin
2 - sehir icinde kullanimi, manevrasi vs kolay olsun, cok buyuk hantal olmasin
3 - uzun yolda titresimden eller vs uyusmasin.
4 - arada gazlamaya gelsin
5 - traction control gibi guvenlik ozellikleri olsun.

Benim dusundugum modeller tiger sport 800, f900xr, tracer 7, f750gs, tiger 900 gt pro.
Ama hangi modele baksam ya isinma problemi var, ya titresim vs. deneme firsati da olmadigi icin cok arada ve kararsiz kaldim. sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? cok tesekkurler simdiden

Son düzenleme:
Motosikleti
Dominar 250
Selamlar, ilk motorum ktm duke 250 idi. sonra, su anki motorum olan triumph trident 660 (2025) modeline gectim. aslinda motordan cok memnunum ama hem uzun yola cikabilmek hem de cantada esya vs tasiyabilmek icin sport touring gecmek istiyorum ama %90 yine sehir icinde kullanacagim. boyum 1.75

motordan beklentilerim
1 - sehir icinde dur-kalk trafikte ayagimi yakmasin
2 - sehir icinde kullanimi, manevrasi vs kolay olsun, cok buyuk hantal olmasin
3 - uzun yolda titresimden eller vs uyusmasin.
4 - arada gazlamaya gelsin

Benim dusundugum modeller tiger sport 800, f900xr, tracer 7, f750gs, tiger 900 gt pro.
Ama hangi modele baksam ya isinma problemi var, ya titresim vs. deneme firsati da olmadigi icin cok arada ve kararsiz kaldim. sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? cok tesekkurler simdiden
bütçe nedir

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Isinma istemiyorsan nc 750, silindirleri bacaktan olabildigince uzakta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar