sport touring tavsiyesi

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
nc 750 yi asla önermem ya , yere çok yakın o motor. blok aynı gibi görünse de yazılım farkı bariz xadv daha dolu dolu gidiyor ve yere olan yüksekliği xadv 19,5cm iken nc 13,5cm , köy yoluna gitmez o
köy yoluna mı gitmez!
adamlar nc ile dünya turu yapıyor.bi tane yaşlı adam nc ile asya turu yaptı, karakoram yollarında dans ediyordu
nc ile her yola girilir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
X Adv skuterdir, sport touring değil. Allah aşkına yeni tip kullanıcı hımbıllığına kapılıp da otomatik vites herhangi bir araç seçmeyin. Çat çut o sol bacak ve sol el çalışsın, kullanılmayan uzuvlar zamanla körelir, küçülür Uzuvlarınızı kullanın.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
X Adv skuterdir, sport touring değil. Allah aşkına yeni tip kullanıcı hımbıllığına kapılıp da otomatik vites herhangi bir araç seçmeyin. Çat çut o sol bacak ve sol el çalışsın, kullanılmayan uzuvlar zamanla körelir, küçülür Uzuvlarınızı kullanın.
hey dostum ben x adv'ye sport ultra adventura high touring motor diyorsam o kadar,
yoksa yazarım şuraya v strom 500 begeni gelir 😂

X adv yerden yüksek. Bu sebeple kontrolü daha zor bir motor Nc ye göre.
Son zamanlarda bende de kaşıntı var. Motoru değiştireyim diye ama 1 buçuk senedir Nc bende. Değil off road stabilize yolda bile 500 metreden fazla sürmedim. yani eğer adam gibi off road yapmayacaksanız uzun bacak motosiklet harbi gereksiz. Ben vtrom 800de alayım diyordum. Oradan transalpe geçtim. oradan Vstrom 650 ye. Şimdide NC yi satıp NC mi alsam diyorum.
NC candır. Çok acayip şeyler beklemiyorsanız Nc size istediğinizi verir.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Son zamanlarda bende de kaşıntı var. Motoru değiştireyim diye ama 1 buçuk senedir Nc bende. Değil off road stabilize yolda bile 500 metreden fazla sürmedim. yani eğer adam gibi off road yapmayacaksanız uzun bacak motosiklet harbi gereksiz. Ben vtrom 800de alayım diyordum. Oradan transalpe geçtim. oradan Vstrom 650 ye. Şimdide NC yi satıp NC mi alsam diyorum.
X adv iyidir hostur da o paraya sifir km desmosuz multistrada v2 aliniyor yaw. Motosiklet tamamen kisisel zevke ve butceye bagli bir sey ama bence tmax, forza 750 ve x adv ye o paralar verilmez. X adv yerine tiger sport 800 alinir, ustune yeni pcx alinir, ustune de iki motorun baya bi masrafi cepte kalir.
Ne guzel demissin "cok acayip seyler beklemiyorsaniz istediginizi verir".

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bir DL650 denesen sonra böyle konuşmayacaksın :D (Tamamen 19" teker, amortisör ve konfor farkından...)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X adv iyidir hostur da o paraya sifir km desmosuz multistrada v2 aliniyor yaw. Motosiklet tamamen kisisel zevke ve butceye bagli bir sey ama bence tmax, forza 750 ve x adv ye o paralar verilmez. X adv yerine tiger sport 800 alinir, ustune yeni pcx alinir, ustune de iki motorun baya bi masrafi cepte kalir.
Ne guzel demissin "cok acayip seyler beklemiyorsaniz istediginizi verir".
X ADV güzel, paran çok ve scooter kullanmak istiyorsan ama yerden yüksek ve amortisörleri / bozul yol sürüşü iyi olsun diyorsan çok da alternatif yok. Evet çok pahalı ama 300-500k fiyat farkları bazı insanlara bir şey ifade etmeyebiliyor bütçe imkânları sebebiyle. Benim kayınpederde ikinci el var bir tane, bizim apartmanda da yepyeni bir tane kullanan var. Epeyi sattı ve satıyor bu model. Sanırım scooter dünyasının GS'i bu ondan. :D

Bir DL650 denesen sonra böyle konuşmayacaksın :D (Tamamen 19" teker, amortisör ve konfor farkından...)
Whatsaptan konum bekiyorum. ilk fırsatta gelip denemeyi yapacağım :D

Whatsaptan konum bekiyorum. ilk fırsatta gelip denemeyi yapacağım :D
Bizim sezon başladı. Bundan sonra eylüle kadar kılımı kıpırdatamam ama ekim veya kasımda gelip şu köftecileri bir deneyeceğim. Bu arada size de uğrarım. ;)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar