- Konu Yazar
hayırlı olsun. ktm mi aldınız? bir de satelis 250 hediye olarak geldi mi merak ettim.
satelis gelecekti istemedim, duke değil mt25 aldım Temmuz'da. İyiki de satelis gelmemiş
hayırlı olsun. ktm mi aldınız? bir de satelis 250 hediye olarak geldi mi merak ettim.
Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim bir yer varmı? Anadolu çetelem felan diye bişeyler duymuştum ama net bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?
Senet işine hiç girme 6 ay çalış al yada elinde kalan parayı aylık faize koy altın yap ama Senetle alma derim ben
aldım dostum ben üstünden aylar geçti![]()
Hocam nasıl aldın ? Bende senin kafadayım işe girer girmez kredi çekip almak istiyorum motoru ... Nasıl bi yol izledin ?
Mt25 gitti, mt07 geldi
Her motor değiştirdiğimde bu postu güncelleyeceğim. Her zaman umut vardır temalı.![]()
hocam ne iş yapıyorsan söyle de biz de onu yapalımönce mt25 sonra mt07 aldın 8 ayda. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Dostum 3 ay geçmesini bekle eğer daha önce krediden bi bela atlatmadıysan kredin çıkar,onunla alırsın benim gibi.
3 ay sonra sayfa guncellenır ve ' hey gıdı gunler mt7 gıttı mt9 geldı ' allah kaza bela vermesın kardesım
MT-25 ile ilgili memnun kalmadiginiz neler vardi?
Hic 'keske Duke alsaydim' dediniz mi?
MT-07 almak ihtiyacini neden hissettiniz?
Biraz okusaydın keşke![]()
Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim bir yer varmı? Anadolu çetelem felan diye bişeyler duymuştum ama net bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?
Lan adam aldı motoru aldı...
Polis yokmu kardeşim burada..
Kitlesinler konuyu))