Senetle motor almak

Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim bir yer varmı? Anadolu çetelem felan diye bişeyler duymuştum ama net bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

Senet işine hiç girme 6 ay çalış al yada elinde kalan parayı aylık faize koy altın yap ama Senetle alma derim ben

Hocam nasıl aldın ? Bende senin kafadayım işe girer girmez kredi çekip almak istiyorum motoru ... Nasıl bi yol izledin ?

müdür ben çalıştım, biriktirdim ve biriktirdiğim miktarın baya bi üstünde tuttu. 13 bin civarıyla almaya gittim 20 binle çıktım bayiden. Kaskosuydu, ekipmanıydı vs.

Mt25 gitti, mt07 geldi :)

Her motor değiştirdiğimde bu postu güncelleyeceğim. Her zaman umut vardır temalı. :)

Mt25 gitti, mt07 geldi :)

Her motor değiştirdiğimde bu postu güncelleyeceğim. Her zaman umut vardır temalı. :)

hocam ne iş yapıyorsan söyle de biz de onu yapalım :D önce mt25 sonra mt07 aldın 8 ayda. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Dostum 3 ay geçmesini bekle eğer daha önce krediden bi bela atlatmadıysan kredin çıkar,onunla alırsın benim gibi.

3 ay sonra sayfa guncellenır ve ' hey gıdı gunler mt7 gıttı mt9 geldı ' allah kaza bela vermesın kardesım

hocam ne iş yapıyorsan söyle de biz de onu yapalım :D önce mt25 sonra mt07 aldın 8 ayda. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Allah razı olsun hocam darısı hepimizin basına. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:25 ----------

Dostum 3 ay geçmesini bekle eğer daha önce krediden bi bela atlatmadıysan kredin çıkar,onunla alırsın benim gibi.

Krediye hiç bulaşmadım. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:26 ----------

3 ay sonra sayfa guncellenır ve ' hey gıdı gunler mt7 gıttı mt9 geldı ' allah kaza bela vermesın kardesım

Bundan sonra kısmetse enduro ustam hevesimi alıyorum. Allah razi olsun. :)

MT-25 ile ilgili memnun kalmadiginiz neler vardi?
Hic 'keske Duke alsaydim' dediniz mi?
MT-07 almak ihtiyacini neden hissettiniz?

Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim bir yer varmı? Anadolu çetelem felan diye bişeyler duymuştum ama net bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

FAİZ HARAM...

AYET: (Bakara-278)’’ Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve artık faizin peşini bırakın, eğer gerçekten müminler iseniz.’’
AYET: (Bakara-279)’’ Eğer böyle yapmazsanız, Allah ve Resûlüyle savaşa girdiğinizi bilin. Eğer tövbe edecek olursanız, anaparalarınız sizindir. Böylece siz ne başkalarına haksızlık etmiş olursunuz, ne de başkaları size haksızlık etmiş olur.’’

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar