Senetle motor almak

Spada alacağıma motorsuz otururum diyosun pulsar alıcam diyosun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende böyle paraistiyorum ayda 4-5 arası gelirim var ama ben böyle motor alamıyorum

değirmenin suyunu bizede öğret

finans açısından bakacak olursan, senet ve vade ilişkisinde total rakam en az 1x1 değerinde vade farkı yer ki bu bazen 1x2 ye kadar gider.
bence çok çok mantıksız, kredi çekip %10 - %20 bandında fark makul.

Cinar motor vb bu isi yapan magazalar var. 2.el satis. Az pesinat gerisi senet Onermiyorum ama oradan alim satim yapan tanidiklarim var herhangi bisey olmadiklarini soyluyorlar.

Senetle borçla harçla alınmadı arkadaşlar motor :) bu arada mt07 satılıkta africa twin geliyor zaman hızlı geçiyor gerçekten

Senetle borçla harçla alınmadı arkadaşlar motor :) bu arada mt07 satılıkta africa twin geliyor zaman hızlı geçiyor gerçekten

Noluyo ya?

Ktm veya pulsar alacam ama hiç param yok diyordun, hangi MT07 yi aldın da satıp Africa Twin yola çıktı?

Nasıl bir vurgundur bu :queen:

Noldu hoca? O "Spada'yı layık gördüğünüz fakir ama gururlu delikanlı Africa Twin ile pencerenizde egzoslayacak" mı diyorsun :mrgreen:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
youtubeden selamlar :) reis öncelikle hiç bir mesajı okumadan direk yanıt veriyorum; senetle alma işi çok pahalıya patlayacak ve alacağın motor 200cc...

... şimdi mesaj yazarkan konu tarihi gözüme ilişti...

... sonraki sayfaları yeni sekmede açıyorum yazmakta olduğum mesaj silinmesin diye...

... aman allahım neler olmuş böyle :mrgreen:

hayırlısı olsun, hadi selametle ben kaçar :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar