Senetle motor almak

Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim bir yer varmı? Anadolu çetelem felan diye bişeyler duymuştum ama net bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

bir haftalık çalışmanla hiç bir banka kredi vermez bildiğim kadarı ile maksimum 6 ay olmalı.
ve üzülerek söylüyorum hiç bir ktm markasını da senetle alamazsın.
senetle satış yapan Türkiye'de bir kaç ticarethane var evkur tarzı bunlar adını bile duymadığın çin motorlarını çok fahiş fiyatlarla damarlı adrese teslim ediyorlar.
umutlarını kırdığım için üzgünüm.::uzgunum:::uzgunum:

Hay allah ya, temelli çalışabileceğim bir iş bulduğum için borca girme niyetindeydim..

Senetle motor alınmaz. Çekersin krediyi öyle alırsın. Evkura gitsen dandik motorlar 10000 tl ise, senetle 16 bine ittiriyorlar. Yazıktır.

garanti ve vakıf 3 ay sigorta geçmişi ile kredi başvurusu alıyor. fakat sgk da 3 ay sigorta 4. ayın sonunda doluyor bilgin olsun.

Müdür ya duke alıcam yada pulsar 200ns, spada vs. alacağıma motorsuz takılırım daha iyi :)

Bence marka ve modelden önce 'iki teker' olayını kavrayın derim. Her insan kaliteye binmek ister, imkanı olmayan adam bunu alır.

maaşın elden mi veriliyor yoksa bir banka hesabına mı yatıyor? (eğer sigortan gerçek maaştan yatıyorsa saklayacak birşeyleri olmadığı için bankadan yatırmaları daha mantıklı)
eğer banka hesabına yatıyorsa, o bankadan çok kolay kredi çekebilirsin
benim iş b.sına yatıyor 10 bin tl ye kadar anında kredi çekebiliyorum telefondaki uygulaamadan
tık hesabına düşüyor para, maaşı aldığın kartla hemen çekebiliyorsun...

Müdür ya duke alıcam yada pulsar 200ns, spada vs. alacağıma motorsuz takılırım daha iyi :)
Arkadaş en azından motor üstünde olmanın mantığını kavramış "markaya bineyim" kavramını değil. Tamam herkes en iyisini ister ama herkesin bir bütçesi var senetle alacağını var sayalım işletim masraflarını ve ekipman bütçeni ayarlamayıda unutma.

Finansbank Enpara üzerinden bir şansını dene istersen. İnternet bankacılığından kredi başvurusunda bulunabilirsin. En kötü ekpara limiti filan açarlar. Her konuda çok avantajlı şiddetle tavsiye ederim.

cbf 150 ile 12000km tecrübem var :) kıyafetlerim ve kaskım da mevcut, benim ücretimde iş bankasına yatıyor ve ek olarak araltı sende bu zekayla bu yaşa gelmen düşündürücü kardeşim

Eyy gidi günler, öyle böyle derken bayramdan sonra hediye olarak satelis 250 geçecek elime. Onu satıp üstüne para koyarak mt25 alıcam inşallah :)

malum sitede araştırırsan bi kaç yer var senetle 2. el satış yapan. ancak nedir neyin nesidir bilmiyorum. points motors gibi bişeydi. he bu arada aradığın cins model marka düşermi bakmak lazım. genelde ağır motorla ilgileniyolar. bir de ktm duke piyasası hızlı bi motor. yani fazla durmaz öyle galeride filan

Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim bir yer varmı? Anadolu çetelem felan diye bişeyler duymuştum ama net bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

hey gidi günler. Çalıştık aldık :)

hayırlı olsun. ktm mi aldınız? bir de satelis 250 hediye olarak geldi mi merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar