Senden Adam Olmaz Hikayesi

Öncelikle şunu belirteyim de iş uzamasın. Bu yazdıklarıma cevap yazmak zorunda değilsiniz.

Forum düzeyli tartışma ortamıdır. İnsanlar birşeyler sunar size, siz de onun hakkında kendi düşüncelerinizi yazarsınız. Yapılanlar sizde ne izlenim bırakıyorlarsa onları. Bunu yazmak içinse birinin size izin vermesi gerekmez......
Admin amca duymasın...Yoksa bu topicde kitlenir şimdi...
Bak izin konusu bende kısıtlı hemde o biçim kısıtlı...Tartışmanın bir anlamı yok..Kötü açılmış bitopic değil ki...En azından okuyan bidaha okusun..Siteye yeni üye olan arkadaşlar var...:rendeer:
Ati Babocan emeğine sağlık..Okuyunca şöyle bi düşünmek vali miyim.. insan mıyım diye kendine sormak lazım...Diimi PAŞAM..:bounce:

lahmacuncuuu 5 lahmacun acılı bol yeşillik limonda olsun :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zaman kavga zamanı değil, birlik olma zamanıdır.::belge::

big5196050756332d3p4227kn1.jpg

Sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.::asker::

Admin amca duymasın...Yoksa bu topicde kitlenir şimdi...
Bak izin konusu bende kısıtlı hemde o biçim kısıtlı...Tartışmanın bir anlamı yok..Kötü açılmış bitopic değil ki...En azından okuyan bidaha okusun..Siteye yeni üye olan arkadaşlar var...:rendeer:
Ati Babocan emeğine sağlık..Okuyunca şöyle bi düşünmek vali miyim.. insan mıyım diye kendine sormak lazım...Diimi PAŞAM..:bounce:

YA BABACIM NE GUZEL KONUSULACAK BIR KONU ACMISIM KIMSENIN ELEŞTİRİSİNE BİŞEY DEDİĞİM YOK AMA BAZILARI ALAYCI OLUYOR BAZILARI KÜÇÜMSEYİCİ burda hepımız dostuz hepimiz arkadaşız neyı paylaşamıyoruz ben bunu anlamıyorum

Zaman kavga zamanı değil, birlik olma zamanıdır.::belge::

big5196050756332d3p4227kn1.jpg

Sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.::asker::

:queen::queen::queen::queen: puhahahahahahaaaaa
evet evet

Son düzenleme:
YA BABACIM NE GUZEL KONUSULACAK BIR KONU ACMISIM KIMSENIN ELEŞTİRİSİNE BİŞEY DEDİĞİM YOK AMA BAZILARI ALAYCI OLUYOR BAZILARI KÜÇÜMSEYİCİ burda hepımız dostuz hepimiz arkadaşız neyı paylaşamıyoruz ben bunu anlamıyorum

:queen::queen::queen::queen: puhahahahahahaaaaa
evet evet

atii bu sözüne çok korktum burda hepimiz dostuz hepimiz arkadaşız demişsinyaa allahtan devamını getirmedin :queen: hepimiz travestiyiz he hehe:queen::queen: allah korusun tövbe tövbee :cherry::queen: :rendeer::rendeer:

niye sinirleniyosun babacım özgür forum anlayışıyla yorum yaptım..

o konu kapandı dostum uzatmanın bır anlamı yok gereken konusuldu yapmayalım LÜTFEN :cat:

BURDA birbirimizi eleştireceğimize kendimizi eleştirelim

atii bu sözüne çok korktum burda hepimiz dostuz hepimiz arkadaşız demişsinyaa allahtan devamını getirmedin :queen: hepimiz travestiyiz he hehe:queen::queen: allah korusun tövbe tövbee :cherry::queen: :rendeer::rendeer:

batu bu saçmalıklar için kaç saat çalışıyosun bılmıyorum ama salak espirilerini kendi konularına sakla :farao::farao:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olabilir buda senin görüşün saygı duyuyorum efendim :queen:

Ne kadar saygılı bi çocuksun sen öyle gel beş gayme verem sana şu inşaatın içinden karşıdaki bakkal amcaya koş kendine çukanat alda yi yavrım.::pala::

ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BİRBİRİNE KARŞI SAYGILI OLSUN ayıp ya kocaman insanlarsınız

Çocuklar gibi didişiyorsunuz

o konu kapandı dostum uzatmanın bır anlamı yok gereken konusuldu yapmayalım LÜTFEN :cat:

BURDA birbirimizi eleştireceğimize kendimizi eleştirelim

batu bu saçmalıklar için kaç saat çalışıyosun bılmıyorum ama salak espirilerini kendi konularına sakla :farao::farao:

goçum sen kaşındın bana ilk sen sazanca salak espiri saçmalık yaparsan durup dururken böyle adamın burnundan getirirler salakcooo naber :queen::queen:

arkadasım bı konuda anlastık sanıyordum

Biliyorum. Ama konuyla alakası olsun olmasın tartışmaya hevesli bazı arkadaşlar var. Onlarla anlaşamadık galiba.

Ben tartışma çıkarma meraklısı bir insan değilim. Tekrar söyleyeyim, yaptığım yorumda küçümseme, alay veya verilen emeğe saygısızlık yok.

goçum sen kaşındın bana ilk sen sazanca salak espiri saçmalık yaparsan durup dururken böyle adamın burnundan getirirler salakcooo naber :queen::queen:

hadi batu hadi canım sen git kumda oyna hadi yavrum

bu topıkte lahmacuncu elemanın ne işi var pekı ne alaka kendin topık açtıgında o resmı o lahmacun siparışlerını oraya verırsın arkadasım :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar saygılı bi çocuksun sen öyle gel beş gayme verem sana şu inşaatın içinden karşıdaki bakkal amcaya koş kendine çukanat alda yi yavrım.::pala::

lan niye inşaatın için koşuyom ben :queen: etrafından dolaşsam

Biliyorum. Ama konuyla alakası olsun olmasın tartışmaya hevesli bazı arkadaşlar var. Onlarla anlaşamadık galiba.

Ben tartışma çıkarma meraklısı bir insan değilim. Tekrar söyleyeyim, yaptığım yorumda küçümseme, alay veya verilen emeğe saygısızlık yok.

ben gerekenı soylerım arkadaslar polemık yapmaya gerek yok kocaman ınsanlarız ya ok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar